Filmfesztivál támogatásáról és rádiós frekvenciákról döntött a médiatanács
Dátum: 2018. május 13., vasárnap, 14:08

Az AMIK - A Mi Kultúránk rövidfilmfesztivál nyerteseinek pénzjutalmat ajánlott fel, és rádiós frekvenciákról is döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén.

A szervezet - MTI-hez pénteken eljuttatott - közleménye szerint az AMIK - A Mi Kultúránk rövidfilmfesztivál legjobb magyar élőszereplős és animációs rövidfilm kategória nyerteseinek 100-100 ezer forintos díjat ajánlott fel a médiatanács. A május 14. és 18. közötti eseményen az alkotások a kultúra megfogalmazására, a fiatalok kultúrához való viszonyának bemutatására törekszenek majd a Budapesti Művelődési Központban.

Az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárásban a testület elvégezte a - alaki vizsgálat után egyedüli pályázóként maradt - HOLD Kft. pályázati ajánlatának tartalmi vizsgálatát, amely alapján felvilágosítást kér a pályázótól. A tanács ugyancsak elvégezte a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz eljárásának tartalmi vizsgálatát, amelynek eredményeként a B & T Kft.-től is felvilágosítást kér - írták.

Közölték azt is, hogy a médiatanács a Helikon Rádió Kft. kérelmeire újabb 60 napos ideiglenes szerződéseket köt a médiaszolgáltatóval a Keszthely 99,4 MHz (Helikon Rádió) és a Nagykanizsa 95,6 MHz (Helikon Rádió Kanizsa) helyi frekvenciákra július 14-ig, tekintettel arra, hogy még tartanak az érintett frekvenciákhoz kapcsolódó pályázati eljárások.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Volt idő, amikor egyes színházak szinte versengtek egymással abban, hogy melyikük tud hosszabb előadást tartani.
 
„ A Kaviár és lencse című bohózatban a szövegkönyv szerint kinyílik az ajtó, a közönség megpillant, pisztolylövés, a szívemhez kapok és felkiáltok: „Meglőttek!...Gyilkosok!...” – És összeesem. Az egyik előadáson a pisztoly csütörtököt mondott. De hát nekem el kellett hunynom ott a helyszínen. Mit tehettem?...
Aforizmák
„ Nem szabad haragudni a divatra, hisz olyan fiatalon hal meg."
Jean Cocteau
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ