Június végén kezdődik Orosz Dénes új filmjének forgatása
Dátum: 2018. június 14., csütörtök, 7:21

Június végén kezdődik Orosz Dénes új filmjének forgatása, a Mimi című romantikus vígjátékban először játszik együtt Tenki Réka és Mészáros Béla - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Filmalap szerdán az MTI-t.

A film főhőse a filmkritikus Gergő (Mészáros Béla), aki, hogy boldoggá tegye unokamániás, súlyos szívbeteg édesanyja (Básti Juli) utolsó napjait, beviszi hozzá öthónapos terhes szomszédját, Sacit (Tenki Réka) és azt hazudja, hogy a lány tőle vár gyereket. Ám az utolsó pillanatban új szív érkezik, a mamát megműtik, így Gergőnek és Sacinak nincs más választása, mint tovább játszani a szerelmespár szerepét - olvasható az összegzésben.

A további karaktereket mások mellett Rezes Judit, Mészáros Máté, Molnár Áron és Ónodi Eszter alakítják.

A közlemény szerint Budapest számtalan helyszínén forgat majd a stáb, köztük a Duna-parton, romkocsmákban és tetőteraszokon. Az operatőr ezúttal is Orosz Dénes állandó alkotótársa, Fillenz Ádám (Friss levegő, Poligamy, Pál Adrienn, Coming out) lesz. A forgatókönyvet Orosz Dénes és Várady Zsuzsi közösen jegyzi.

A Mimi a filmalap 349,85 millió forintos gyártási támogatásával az A20 produkciójában készül, producerei Tőzsér Attila, Ferenczy Gábor és Orosz Dénes.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
Aforizmák
„A gonosz győzelméhez csak annyi kell, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit."
Edmund Burke
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ