A Ponyvaregény először – és újra
Dátum: 2005. november 21., hétfő, 11:40
Szokatlan akcióval egybekötve mutatja be újra hazánkban a forgalmazó SPI International a kilencvenes évek egyik legnagyobb hatású kultmoziját, a Ponyvaregényt. Quentin Tarantino tizenegy éve készült alkotása december 1-jén négy budapesti és egy vidéki moziban nyit, miközben a mozi-premierrel egy napon jelenik meg Magyarországon először a Ponyvaregény DVD-n. Az akció keretében 2005. december 1-jétől 2006. február 28-áig mindenki, aki a moziban jegyet váltott a filmre, két mozijegy árával olcsóbban juthat hozzá a DVD-újdonsághoz.

Ez a vásárlási akció szokatlan kísérlet az SPI részéről, melynek lényege annak bizonyítása, hogy a DVD még nem jelenti feltétlenül a mozi halálát. A forgalmazó meggyőződése, hogy a film élvezetének e két módja ennyire átütő erejű alkotások esetén inkább kiegészíti egymást. Az SPI akciója megtervezésénél abból indult ki, hogy a filmet nagy vásznon megnézni, és otthon, a polcon tudni, egyaránt alapvető igénye a filmek szerelmeseinek. A forgalmazó ezzel az ötlettel kifejezetten erősíteni kívánja a Ponyvaregény mozis látogatottságát. Megítélése szerint ezért racionális az ajánlat: hadd legyen annak olcsóbb a DVD, aki moziban is megnézte a filmet!

Az akció részleteiről az érdeklődők a mozikban tájékozódhatnak.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
 
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
Aforizmák
„ Ne veszítsétek el a fejeteket. Az élet még szeretné megsimogatni"
Lec
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ