Vasárnap látható a Házasságtörés című film a Duna televízióban
Dátum: 2019. december 7., szombat, 15:54

Vasárnap sugározzák először a Vitézy László rendezésében készült Házasságtörés című filmet a Duna televízióban - hangzott el az M1 aktuális csatornán pénteken.

Vitézy László a műsorban a film bensőséges viszonyaira hívta figyelmet. A bensőséges hangulatot az teremtette meg, hogy két kamerával egy időben vették fel a jeleneteket, ezért a tekinteteknek nagy szerepe van az érzelmek irányításában - tette hozzá, kiemelve, a cselekmény akörül forog, hogy a főszereplő gyanakodni kezd, felesége megcsalja őt.

A Móricz Zsigmond azonos című művéből készült film december 8-án a 21 óra 20 perckor, december 15-én 21 óra 35 perckor a Duna, december 16-án pedig 3 óra 20 perckor az M5 csatornán látható majd.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Alexandre Dumas egyik leghíresebb regénye A három testőr. A regényben címe ellenére mégis négy testőr szerepel: Athos, Porthos, Aramis és D'Artagnan. Egy olvasó meg is írta Dumas-nak, hogy a regény címében tévedett, mire az író így válaszolt:
 
Maurice Joxant-nak, Lautrec barátjának az a gondolata támadt, hogy Lautrecnek bizonyára örömet szerezne, ha kijárná neki a Becsületrendet.
Aforizmák
„ A te szabadságod ott ér véget, ahol az én orrom kezdődik"
Angol közmondás
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ