Elkezdődött a nevezés a Magyar Mozgókép Szemlére
Dátum: 2020. január 25., szombat, 8:57

Elkezdődött a nevezés a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlére, a Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával február 26. és 29. között rendezi meg az eseményt.

A Magyar Filmakadémia Egyesület közleménye szerint alkotásaikat a filmelőállítók vagy -alkotók január 31-ig regisztrálhatják hat kategóriában (játékfilm, tévéfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, animációs film, televíziós sorozat).

A Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlére a 2019. január 1. és 2019. december 31. között mozi és televízió forgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott filmeket lehet nevezni. Egy alkotó több alkotást is regisztrálhat.

A nevezési szabályzat a http://magyarfilmakademia.hu/nevezesi_szabalyzat weboldalon érhető el, nevezni a Magyar Filmakadémia honlapján lehetséges. Az alkotásokat a filmelőállítók vagy -alkotók 2020. január 31-ig regisztrálhatják.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
J. S. Bach rajongott az orgonákért. Amikor eljátszotta legújabb műveit a hangszeren, hallgatósága mindig álmélkodva figyelte a mester virtuóz technikáját.
 
Joséphine Baker világhírű revücsillag élete utolsó heteiben, 68 évesen is is korát meghazudtoló frissességgel szerepelt Európa színpadjain.
Aforizmák
„Nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy mi az ő helyében hazudnánk."
Henry Louis Mencken
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ