Kezdődik Rohonyi Gábor vígjátékának a forgatása
Dátum: 2020. június 22., hétfő, 8:26

A napokban kezdődik Rohonyi Gábor rendező fantasy elemekkel dúsított vígjátékának a forgatása Szia, Életem! címmel - közölte a Nemzeti Filmintézet csütörtökön az MTI-vel.

A korábban Ha elfárad, viheti címen bejelentett film főszereplője Thuróczy Szabolcs és a hatéves Pásztor-Várady Mór, akit 200 jelentkező közül választottak ki a szerepre.

A Rohonyi Gábor (Konyec, Brazilok) rendezésében és Vékes Csaba társrendezésében készülő vígjáték kiindulópontja egy népszerű, de ihlethiányos író és sosem látott kisfia nem várt találkozása. A hirtelen nyakukba szakadt, kényszerű együttlét fordulatos, vidám és érzelmes története a fiú fantáziájának köszönhetően átlépi a valóság kereteit is. A Szia, Életem! producere Major István (Liza, a rókatündér, Aurora Borealis), Geszti Péter (BÚÉK, Kalózok), Ditz Edit (BÚÉK, Folyékony arany) és Roskó Péter, forgatókönyvírója Vékes Csaba (Hetedik alabárdos).

"A Szia, Életem! egy felnőtteknek szóló érzelmes és humoros vígjáték, amelyben mindannyian magunkra ismerhetünk" - idézi a tájékoztató Vékes Csaba társrendező-forgatókönyvírót, aki Thuróczy Szabolcs, Pásztor-Várady Mór, Kovács Patrícia, Pálmai Anna, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Básti Juli és Tasnádi Bence mellett szerepelni is fog a filmben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Molnár Ferenc hajnalban hazafele tartva, Jacobi Viktor ablakából a Jacobi Szibill című művében a később legnépszerűbbé vált Kis Petrovom című dal melódiáját hallotta.
 
Jászai Mari vidéken vendégszerepelt. A partnere csapnivalóan gyenge színész volt. Jászai a próbán küzdött vele, tanította, magyarázott neki – eredménytelenül.
Aforizmák
„ A kritikus az a kesztyű, aki kéznek hiszi magát, és ha csak teheti, ökölbe szorul."
Kornis Mihály
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ