Tehetségkutató pályázatot indított a Megafilm
Dátum: 2022. március 8., kedd, 7:39

Megayouth címmel tehetségkutató pályázatot indított 14-25 éves pályakezdőknek televíziós minisorozat forgatókönyv-fejlesztésre a Megafilm, a szinopszisok benyújtásának határideje április 1-je.

Az idén 25 éves Megafilm pályázatára 6-10 részes, igaz történeten alapuló, televíziós minisorozat-forgatókönyv alapötleteket várnak a neves filmes szakemberekből álló zsűri tagjai - tájékoztatta a filmgyártó az MTI-t hétfőn.

Az epizódok hossza 42-48 perc lehet, és szólhatnak zenéről, bulvárról, divatról, ikonokról, barátokról, emberi kapcsolatokról vagy bűnügyekről.

A pályázat kétfordulós, az első körben benyújtott legjobb szinopszisok alkotói vesznek részt a második körben, a treatment kidolgozásával. Az első fordulóra való jelentkezés határideje április 1-je.

Az első három helyezett pénzdíjat (1. helyezett 500 ezer forint, 2. helyezett 250 ezer forint, 3. helyezett 150 ezer forint) és szakmai lehetőségeket is kap, a győztes ötletből pedig minisorozat készül, emellett értékes különdíjakat is kiosztanak. További részletek a Megafilm oldalán érhetők el - áll a közleményben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Kodály Zoltán azon kevesek közé tartozott, aki nem félt Rákosi Mátyástól. Egyszer egy ünnepi fogadáson a „bölcs" vezér rosszallóan mondta Kodálynak:
 
A híres amerikai írónő, Dorothy Parker nyilatkozta egyszer: – Szeretem a martinit, de legfeljebb kettő pohárral.
Aforizmák
„Sokáig csak az a munka tart, amelyet nem merünk elkezdeni."
Charles Baudelaire
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ