Filmajánló: Első szerelem
Dátum: 2006. február 8., szerda, 12:35
A frissen elvált, 37 éves Rafi (Uma Thurman- Kill Bill 1. és Kill Bill 2.; Ponyvaregény), aki a divat világának kifinomult, magasabb szféráiban mozgó, katolikus, ám vallását nem gyakorló fényképész-producer, egy szép napon megismerkedik Daviddel (Bryan Greenberg - Tuti gimi), a 23 éves zsidó származású szobafestővel. Egy szempillantás alatt egymásba szeretnek. David és Rafi előtt nagy feladat áll: nemcsak a köztük lévő 14 év korkülönbséggel kell megküzdeniük, hanem az egész addigi életük és társadalmi hátterük közötti óriási szakadékkal, valamint David hagyománytisztelő anyjának elvárásaival is.

Rafi élete e keserédes időszakában pszichológushoz fordul. Dr. Lisa Metzger (Meryl Streep - Az órák, Adaptáció) értő módon hallgatja érzelmi viharaival küzdő kliensét, és azon fáradozik, hogy segítsen neki legyőzni az intim kapcsolatokkal szemben táplált félelmeit, mikor hirtelen rádöbben, hogy Rafi választottja épp az ő egy szem kisfia, David…

A modern nagyvárosi románc őszinte rajzával, a film nyíltan és sok humorral ábrázolja ezt a mind társadalmilag, mind a szereplők életkorából adódóan roppant felemás helyzetet. Igazi manhattani történet: romantikus, ugyanakkor fordulatos és végtelenül szellemes!

A film eredeti honlapja: http://www.primemovie.net/index.php

Magyarországi bemutató: 2006. február 16.

Magyarországon forgalmazza az SPI Internationa
l.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az amerikai turnéja során Jehudi Menuhint, a világhírű hegedűművészt meghívták egy gazdag házhoz. A textilgyáros házigazda kihasználta az alkalmat, és megkérte Menuhint, hallgassa meg fia játékát, mert mindenki nagyon tehetségesnek tartja
 
A Le Radical (1887. március 19.) san franciscói híre: egy odavaló műbarát megrendelte Párizsból a milói Vénus másolatát. Meg is érkezett, persze kar nélkül. A műbarát beperelte a Central Pacific Companyt kártérítésért.
Aforizmák
„ Többnyire rettenetesen unatkozunk azok társaságában, akiket untatunk."
Francois De La Rochefoucauld
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ