BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Hírek
Prostituált lesz az egyik szereplője egy régiót népszerűsítő filmnek Németországban.
Hírek
Hayley (Ellen Page) egy szép és vonzó 14 éves kamaszlány, aki kortársaihoz hasonlóan, sokat lóg az interneten. Egy chat-szobában megismerkedik Jeff-fel (Patrick Wilson), a 32 éves fotóssal, és pár hét levelezés után találkoznak egy kávézóban.
Hírek
Különös ötlettel állt elő Kevin Smith: bár eddig is közvetlenségéről és nyitottságáról volt ismert (legyen szó akár sajtótájékoztatóiról, akár saját weboldaláról), egy merész húzással most 10000 embernek tette lehetővé, hogy szerepelhessen a Shop-stop 2-ben, pontosabban neve megjelenjen a stáblistán.
Hírek
Megkapó történet titkos szerelemről, pszichopata gyilkosról, vasrudakról, apró szendvicsekről és egy barátság próbatételéről. Terkel egy teljesen átlagos hatodik osztályos, kissé puhány kisfiú, akinek az élete annyiban mégsem átlagos, hogy valaki meg akarja ölni.
Hírek
Carl és Molly most kezdték a közös életet, takaros házzal, unalmas szomszédokkal, biztos állással, és a friss házasok hancúrgazdag hétköznapjaival. Csupán egyetlen kínos bökkenő van tökéletesen kitalált létezésükben. A neve Dupree.
Hírek
Hosszú szünet után két magyar filmet hívtak meg Locarnóba az augusztus 2–12. között megrendezendő A-kategóriás nemzetközi filmfesztivál szervezői. Mindkét Locarnóba meghívott magyar alkotás producere Durst György. A locarnói fesztiválon Mészáros Péter és Szemző Tibor jelenlétében mutatják be a magyar filmeket.
Hírek
„Az, aki egy filmben cigarettázik vagy pszichopata, vagy európai” - állítja Nick Taylor, a sikeres PR szakember. Nick egy kellemes, jóképű, elvált karrierista, aki imádja a fiát, munkaidejét pedig a dohányipar szolgálatában tölti. Vezető szóvivőként szinte a lehetetlent kell véghez vinnie: népszerűsíteni a dohányzást a mai világban.
Hírek
London, 1937. A közismertségnek örvendő és tehetős Mrs. Laura Henderson (Judi Dench) épp most temette el néhai férjét... és most unatkozik. 69 éves, majd kicsattan az egészségtől, tele van ötletekkel, és esze ágában sincs csendes magányban gyászolni.
Hírek
Madrid, napjaink. Raimunda (Pénelope Cruz) egy fiatal, keményen dolgozó és igen vonzó édesanya, aki munkanélküli férjével neveli serdülőkorban lévő lányukat. A család anyagi helyzete nagyon ingatag, így Raimunda kénytelen több műszakban is munkát vállalni.
Hírek
Minden idők legsikeresebben nyitó filmje lett A Karib tenger kalózai - Holtak kincse az amerikai mozikban - adta hírül a Fórum Hungary filmforgalmazó vállalat hétfõn.
Hírek
Burt Munro egy isten háta mögötti kisvárosban él valahol Új-Zélandon az 1960-as években. Az idős férfi különcségével kitűnik környezetéből, és bár szomszédjai nehezen viselik el szokatlan életmódját, mégis szeretet veszi körül. Saját világot teremt magának, amelynek két főszereplője van – ő és az 1920-as években gyártott Indian márkájú motorja.
Hírek
Közel 200 filmen keresztül mutat pillanatképet a világ kortárs filmművészetéről az elkövetkezendő napokban a 23. Jeruzsálemi Filmfesztivál.
Hírek
A 71 éves Sophia Loren elfogadta, hogy művészi aktfotója megjelenjen a 2007 évi Pirelli-naptárban. Az olasz mozi nagy sztárja csak egy pár gyémánt-fülbevalót visel a képen - jelentette be a Gente magazin, amely a naptárat gondozza.
Hírek
A Románc és cigaretta a mindennapok emberének zenés love story-ja. Nick (James Gandolfini) egy New York-i öntödében dolgozik, feleségével, a határozott, de gyengéd Kitty-vel (Susan Sarandon) három lánygyermeket neveltek fel. A férfi titokban forró affért folytat a tűzvörös hajú Tulával (Kate Winslet) .
Hírek
Elégett ember egy villanyvezetéken, anyák, akik egy szennycsatorna förtelmes vízébõl halásszák ki a véres hullákat... Néhány jelenet a Cunami című két részes tv-filmből, amelyet csak decemberben mutatnak be, de amely máris az utóbbi évek legvitatottabb filmje.
Hírek
Angelina Jolie amerikai színésznõ elárverezi egy hat évvel ezelőtti filmszerepéhez viselt csizmáját.
Hírek
Május elején megkezdték a Fűrész III. forgatását. A Lionsgate és a Twisted Pictures Torontóban látott munkához, várhatóan június végéig tart a véres horrorfilm jeleneteinek rögzítése. A közönségsiker harmadik részének amerikai bemutatóját októberre, Halloween ünnepére tervezik.
Hírek
A történet alapja az időtlen kelta mítosz, mely egy mindent elsöprő szerelem, fájdalmas veszteségek, mondák és sorsok meséje. Ridley Scott, a film executive producere, már ismerős a téma ábrázolásában, és régi vágy volt, hogy a Rómeó és Júlia történetét is megelőző regét csatákról, királyi intrikákról és az embert keresztre feszítő szerelemről filmvászonra vigye.
Hírek
Immár harmadik alkalommal, idén augusztus 31-e csütörtök és szeptember 3-a vasárnap között, Magyarország összes mozija tárt kapukkal várja mindazokat, akik szerint filmek nélkül egyszerűen elképzelhetetlen az élet - hogy ismét igazi ünnep lehessen a mozi.
Hírek
Úgy tűnik, Oliver Stone hátat fordított a súlyos politikai üzenetekkel terhelt, és számára egyre rosszabb hazai publicitást kiváltó, ellentmondásos filmek készítésének. Legújabb munkája, a szeptember 11-e tragédiáját két, a romok közt életét kockáztató, hétköznapi rendőr szemszögéből feldolgozó, Nicolas Cage főszereplésével készült World Trade Center az érzékeny téma ellenére is kerül mindenfajta politikai áthallást, kizárólag az emberi tragédiákra és hősiességre koncentrál.
Hírek
Részegen randalírozott a hollywoodi akcióhős, Jackie Chan egy tajvani származású énekes-dalszövegíró hétvégi koncertjén - írta a Ming Pao Daily News című hongkongi napilap.
Hírek
Az idei év első öt hónapjában 191 spanyol filmet készítettek el és mutattak be a helyi mozikban. Közülük - nem meglepő módon - Pedro Almodóvar Cannes-i többszörös díjas műve, a Volver bizonyult a legsikeresebbnek: több mint 12 millió dolláros bevételi csúcsot ért el.
Hírek
Vígjáték egy mániákusan társat kereső fiúról, önéletrajzi elemekkel. A filmben két történetszál váltogatja egymást: egy burleszk-szerű társkeresési hajsza és egy tragikomikus szerelmi történet.
Hírek
David Lynch amerikai filmrendezőt életműdíjban részesíti a Velencei filmfesztivál zsűrije – jelentették be pénteken Rómában.
Hírek
A napokban mutatják be a lengyelországi Lagówban megrendezett nyári filmfesztiválon Szaladják István Madárszabadító, felhő, szél című játékfilmjét. Szaladják első mozija a lagówi Arany Szőlőfürt-díjért versenyez.
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A híres amerikai írónő, Dorothy Parker nyilatkozta egyszer: – Szeretem a martinit, de legfeljebb kettő pohárral.
 
A múlt század francia irodalmának egyforma büszkesége a két Dumas: apa és fia. Az öreg Dumas leghíresebb, legismertebb művei a „Három testőr" és a „Gróf Monte Christo" sorozat. A fiatal Dumas legjobb műve a Kaméliás hölgy, amely Puccini Traviata című operája szövegköny-vének alapjául is szolgált.
Aforizmák
„A gonosz győzelméhez csak annyi kell, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit."
Edmund Burke
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ