BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
OperaKaland 2014 - Múzeumi programajánló
FELHÍVÁS
Az OperaKaland Program 2014. tavaszi előadás-sorozatára

Várdai István gordonkaművésszel lép fel április 28-án, hétfőn a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara az Operaházban.

Visszajáró együttesek, új résztvevők és friss társulatok előadásaival, valamint zenés-táncos improvizációkkal, koncerttel és nyilvános műhelygyakorlattal várja az érdeklődőket május 13. és 17. között A Tánc Fesztiválja Veszprémben.

Hamarosan a Magyar Írószövetség tulajdonába kerülhet a Bajza utcai székház, amelyet a közelmúltban Terézváros önkormányzata csereingatlanok fejében átadott az államnak - írta a Magyar Nemzet szerdán.

Magyar táncokra épül a paksi Tűzvirág Táncegyüttes új műsorának első felvonása, míg a Képzeld el! című második rész a táncszínház műfajába kalauzolja a nézőket.

Gera Zoltán Kossuth-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották meg kedden a nemzet színészei közé a közelmúltban elhunyt Szabó Gyula helyére - közölte a Nemzeti Színház az MTI-vel.

Életének 81. évében, kedden elhunyt Komlóssy Erzsébet Kossuth-díjas operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja és mesterművésze - közölte az intézmény az MTI-vel.

My Tehran For Sale
További partnereink megtekintéséhez kattintson a nyilakra!
Partnereink
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
 
Egy ragyogó filmötlet megírása kapcsán szóba került egy ismert író neve.
Aforizmák
„ Nem szívesen kötelezem el magam a Mennyország vagy a Pokol mellett, mert itt is, ott is vannak barátaim."
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ