Boldog lelkek tánca
Dátum: 2006. május 2., kedd, 11:58
Müller Péter neve sok útkeresőnek, megvilágosodni, vagy éppen csak boldogulni vágyónak csenghet ismerősen. Az író egy halálközeli élménye után talált rá a lelki békéhez vezető útra, s azóta rendre megjelenő spirituális esszékönyvei - melyek közül például a kínai Ji-Kingre épülő Jóskönyv tizenkét kiadásban, százezres példányszámban talált gazdára – megdöbbentően nagy érdeklődést keltettek.

Szavain átsüt az élmény, hogy állandó kapcsolatban áll egy magasabb szellemi világgal, s ez elmagányosodott, elidegenedett világban olyan lehetőséget kínál önmagunk, eredendő identitásunk megtalálására, mely minden fájdalmas élethelyzeten átsegíthet minket. Müller Péter mindnyájunkat érintő alapkérdésekre keresi a választ.

Azokat a titkokat kutatja, amelyek minden „megismerni vágyónál” a legtöbbször kerülnek szóba: a hit, az istenélmény, a reinkarnáció, a szellemvilág, a szeretet, a sors, a szabadság, s rejtett entitásunk megismerésének megfejthetetlennek tűnő titkait; főként pedig a legnehezebb kérdést: hogyan lehet értelmesen és harmonikusan élni a mai bomlott, zűrzavaros világban. Nagy sikerű, „Boldog lelkek tánca” című előadása sok eddigi, vagy eddig elfojtott kérdésünkre, kérésünkre választ, s megoldást mutathat.

2006. május 7. 19.00
Veszprémi Petőfi Színház

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jack London amerikai írót egyszer az orvos szigorú zöldségdiétára fogta, semmi mást nem ehetett.
 
A múlt század francia irodalmának egyforma büszkesége a két Dumas: apa és fia. Az öreg Dumas leghíresebb, legismertebb művei a „Három testőr" és a „Gróf Monte Christo" sorozat. A fiatal Dumas legjobb műve a Kaméliás hölgy, amely Puccini Traviata című operája szövegköny-vének alapjául is szolgált.
Aforizmák
„ Nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy mi az ő helyében hazudnánk."
Henry Louis Mencken
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ