A világvégéről írt könyvet Müller Péter
Dátum: 2019. november 28., csütörtök, 8:19

Az emberiség legnagyobb félelméről, a válságról, a világvégéről szól Müller Péter új könyve - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

"Minél súlyosabb gond van, minél súlyosabb válság van, annál fontosabb a derű, az öröm, a nevetés és a humor. Mert az tudja a gondokat megoldani, a lelket felemelni" - mondta a Világvége!!! - Játék és vallomás címmel október közepén megjelent kötetről a szerző.

Arról beszélt, hogy a könyvet a lelke mélyén élő bohóc írta. Írás közben sokat nevetett, jókedvében írta a könyvet.

"Nem másokon kell röhögni, hanem saját magunkon" - mondta, hozzátéve, hogy a könyvet tulajdonképpen magáról írta, profetikus, jót akaró énjéről, aki meg akarja váltani a világot. "Derültem rajta, kifiguráztam magamat, bohócot csináltam saját magamból" - mondta a Noé bárkájának történetét feldolgozó kötetről.

Mint kiemelte, egy játékos könyvről van szó, szeretné megszólítani az emberekben a játékot, a vidámságot és a humort.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Szép Ernőhőz, a neves íróhoz bekopogott egy fiatalember. – Művész úr – mondta alázatos hangon – nemrég elküldtem önnek a novellámat. Tudja, azt az igen eredeti témájú novellát! Méltóztatott már elolvasni?
 
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
Aforizmák
„ Az ember, ha állat – rosszabb az állatnál."
Rabindranath Tagore
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ