A világvégéről írt könyvet Müller Péter
Dátum: 2019. november 28., csütörtök, 8:19

Az emberiség legnagyobb félelméről, a válságról, a világvégéről szól Müller Péter új könyve - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

"Minél súlyosabb gond van, minél súlyosabb válság van, annál fontosabb a derű, az öröm, a nevetés és a humor. Mert az tudja a gondokat megoldani, a lelket felemelni" - mondta a Világvége!!! - Játék és vallomás címmel október közepén megjelent kötetről a szerző.

Arról beszélt, hogy a könyvet a lelke mélyén élő bohóc írta. Írás közben sokat nevetett, jókedvében írta a könyvet.

"Nem másokon kell röhögni, hanem saját magunkon" - mondta, hozzátéve, hogy a könyvet tulajdonképpen magáról írta, profetikus, jót akaró énjéről, aki meg akarja váltani a világot. "Derültem rajta, kifiguráztam magamat, bohócot csináltam saját magamból" - mondta a Noé bárkájának történetét feldolgozó kötetről.

Mint kiemelte, egy játékos könyvről van szó, szeretné megszólítani az emberekben a játékot, a vidámságot és a humort.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy frissen szerződtetett fiatal énekes abban a szerencsében részesült, hogy az Opera színészbüféjében összebotlott Székely Mihállyal, a világhírű basszistával. Az újonc megragadta az alkalmat, hogy bemutatkozzék a nagy művésznek.
 
„ A Kaviár és lencse című bohózatban a szövegkönyv szerint kinyílik az ajtó, a közönség megpillant, pisztolylövés, a szívemhez kapok és felkiáltok: „Meglőttek!...Gyilkosok!...” – És összeesem. Az egyik előadáson a pisztoly csütörtököt mondott. De hát nekem el kellett hunynom ott a helyszínen. Mit tehettem?...
Aforizmák
„ Nem vagyok elég fiatal ahhoz, hogy mindent tudjak."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ