A magyar költészet napja - Ismert költők versrészleteivel találkozhatnak a játékosok a szelvényeken
Dátum: 2022. április 12., kedd, 13:23

Visszaigazoló szelvényeken olvasható verssorokkal, közösségi videóval és nyereményjátékkal is népszerűsíti a magyar verseket a Szerencsejáték Zrt. hétfőtől öt napon keresztül, a magyar költészet napja alkalmából.

Rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.: az Őrizd meg a szelvényed, hogy kultúrával is gazdagodj! mottóval induló kampány részeként több mint 4500 értékesítőhelyen József Attila, Ady Endre, Petőfi Sándor, Juhász Gyula és Kányádi Sándor egy-egy ikonikus versével találkozhatnak a játékosok 12 játék (az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, az Eurojackpot, a Kenó, a Puttó, a Tippmix, a Totó, a Luxor, a V-sport, a Kincsem+ Tuti) visszaigazoló szelvényein - tájékoztatta a társaság az MTI-t hétfőn.

Mint írják, ezzel mintegy 2-2,5 millió játékoshoz juthatnak el a legismertebb magyar költők verssorai.

Ezen kívül Az 5 nap, 5 vers elnevezésű közösségi videóban a szelvényeken található költeményeket Takács Bence Ervin előadóművész-műsorvezető, a Magyar Versmondók Egyesületének alelnöke adja elő, de költészet napjával kapcsolatos nyereményjátékkal is készülnek - áll a közleményben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„A román Farsang című darabot az aranyos Both Béla, aki nagyszerű színházi rendező és színházalapító, olyan szigorúan állította színpadra, hogy az előadás ettől dögunalomba fulladt. Tulajdonképpen a darab ki lett fordítva önmagából, mintha egy nercbundának a bélését viseltük volna. Már a főpróbán megbuktunk.
 
Aforizmák
„ A sötétség segíti a sötétséget."
Hugo
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ