BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Hírek
Két hete indult el a Nyitott Könyvműhely Kiadó új művészi képregény-sorozata, az Art Comix, amelynek első kötete Dino Buzatti: Szerelem utolsó látásra című képes poémája, amelyben Orpheusz és Eurüdiké mitikus szerelmi története elevenedik meg.
Hírek
A Horizont Kutató Intézet bemutatja:
Hírek
Október 28-án, pénteken délután öt órakor ismét premier előtti vetítésre invitáljuk az érdeklődőket az Alexandra Könyvesház Panoráma Termébe (Budapest, V. kerület, Nyugati tér 7.) Szeretettel várunk mindenkit, aki még a szombati televíziós adás előtt szeretné látni az Abigél valamint a Harry Potter és a bölcsek köve versenyfilmjeit, illetve szívesen megismerkedne, beszélgetne a filmek alkotóival. Lévai Balázs vendégei lesznek: Szántó Dávid alias Harry Potter, Silló Sándor a film rendezője, Szederkényi Júlia, az Abigél című kampányfilm rendezője és azt est díszvendége Szabó Magda írónő.
Hírek
Az Egri csillagokról készülő film forgatása nyolc napig tartott. A munka Budapesten kezdődött, majd a stáb Seres Tamás rendező vezényletével Egerbe helyezte át székhelyét, s a forgatás az egri várban folytatódott. A felvételt alapos helyszíni szemle előzte meg.
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jávor Pál nemcsak a színpadon és a filmekben szeretett mulatni, hanem a szabad idejében is. Még fiatal színész volt, amikor egy éjjel az egész havi fízetését elszórakozta.
 
A híres debreceni komikus az ország másik végében szerepel. Szünetben bemegy az öltözőjébe egy felhevült anya a lányával, és lelkesen mondja:
Aforizmák
„ Azok a nők, akik azt hiszik, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek."
Ismeretlen
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ