Sokoldalú képek
Dátum: 2005. december 5., hétfő, 14:30
Magánügy? Intim, személyes, közvetlen művek – címmel új kiállítás nyílik 2005. december 16-án 18 órakor a Műcsarnokban. A rendezvény kurátora Petrányi Zsolt.

A személyes, intim és érzéki alkotás öncélú abban az értelemben, hogy alkotója saját érzelmeinek, magára vonatkozó képzelgéseinek, mindennapi életvitelének megjelenítője. A művek ihletője az “én” mint a művész konfliktusainak és élményeinek közvetítője.

Ezek a munkák azért értelmezhetőek mindannyiunk számára, mert a bennük megjelenő emberi viszonyok és érzések mindannyiunk életének alapvető meghatározói.

A válogatás a kiállított művek sokféleségének (akvarell, fotó, festmény, installáció, rajz, videó, stb.) köszönhetően sokoldalú képet ad a személyesség művészi megjeleníthetőségéről a kortárs képzőművészetben.

Kiállító művészek: Benczúr Emese, Birkás Ákos, Chilf Mária, Csoszó Gabriella, Fabriczius Anna, Gerber Pál, Kerekes Gábor, Kokesch Ádám, Orbán György, Szűcs Attila és mások.

Megtekinthető: 2005. december 17 - 2006. február 26-ig.
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Victor Hugo a nagy francia író egyszer sürgős munka előtt állt. Mivel nem bízott eléggé abban, hogy végig kitart feladata mellett, félig levágta a szakállát és félig a haját, az ollót pedig kidobta az ablakon.
 
Aforizmák
„ ...az emberek szabadságát csak az veheti birtokba, aki megnyugtatja a lelkiismeretüket."
Dosztojevszkij
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ