Dunaújvárosi Fotóbiennálé
Dátum: 2007. április 25., szerda, 8:16
A Biennálé a Dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézet és a Fotográfus.hu Alapítvány szervezésében kerül megrendezésre Gulyás Miklós fotóművész szakmai irányítása mellett. A programsorozat keretében bemutatásra kerülő tizennégy – hazai és nemzetközi alkotóhoz kötődő – kiállítás április 28-tól május 26-ig tekinthető meg Dunaújváros központjában található kiállítóhelyeken.
A Budapest és Dunaújváros közötti távolság áthidalását segítendő a szervezők április 28-án és május 19-én közvetlen biennále-buszjáratot indítanak Budapestről. Indulás: 9 órakor, a Lánchíd pesti hídfője alatt lévő buszparkolóból. Visszaindulás az adott napon 21.00 órakor.

Az utiköltség oda-vissza 1100 Ft/fő.

Jelentkezés, helyfoglalás a 30 9215 582 telefonszámon lehetséges.

Fotó: Koleszár Adél
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„A román Farsang című darabot az aranyos Both Béla, aki nagyszerű színházi rendező és színházalapító, olyan szigorúan állította színpadra, hogy az előadás ettől dögunalomba fulladt. Tulajdonképpen a darab ki lett fordítva önmagából, mintha egy nercbundának a bélését viseltük volna. Már a főpróbán megbuktunk.
 
Molnár Ferenc hajnalban hazafele tartva, Jacobi Viktor ablakából a Jacobi Szibill című művében a később legnépszerűbbé vált Kis Petrovom című dal melódiáját hallotta.
Aforizmák
„ ...van számomra valami mélységesen megható az óriási embertömegekben, amelyek azok irányítását követik, akik nem hisznek az emberiségben"
Whitman
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ