Pályázat
Kávé és grafika elvitelre
Dátum: 2011. február 14., hétfő, 15:45
A Kalicka Bistro pesti kávézó grafikai pályázatot hirdet bögréinek díszítésére. A nyertes grafika a cég kávéspoharaira kerül majd rá, amiket a tavasszal bevezetésre kerülő új, „coffee to go” szolgáltatásukban is használni fognak. A grafikai pályázatra március 8-ig várják a terveket, a pályaművekre a kávézó Facebook oldalán lehet szavazni.

A szeptemberben megnyílt VII. kerületi Kalicka Bistro egy egyedi hangulatú, otthonos kávézó, amely az „underground” stílust kedvelők és a kicsit elegánsabb közegre vágyók igényeit egyaránt kielégíti. A kávézó széles italválaszték mellett kiváló bisztróételekkel várja vendégeit, az édesszájúakat pedig méretes muffinok és házi recept alapján készült utánozhatatlan sajttorta csábítja.

A Kalicka Bistro azonban nemcsak egy kávézó, hiszen célja az is, hogy teret adjon az érdeklődőknek, művészeknek a kibontakozásra a kultúra számos területén. Változatos zenei programok mellett a Kalicka helyszínt és lehetőséget biztosít kiállításoknak, illetve a közeljövőben filmklubot, felolvasóesteket és kisebb színielőadásokat is tervez.

A bisztró ezúttal grafikai pályázatot hirdet bögréinek grafikai tervezésére. A kávézó ezzel az egyedi kezdeményezéssel is a fiatal magyar művészek számára kíván lehetőséget adni a bemutatkozásra.

A pályázat feltételei:

A terveket 2011.március 8-ig várják az info@kalicka.hu e-mail címen. A legjobb pályaműveket a kávézó folyamatosan közzéteszi saját Facebook oldalán, illetve a www.kalicka.hu honlapon is meg lehet őket tekinteni. A tervekre a kávézó Facebook oldalán lehet szavazni március 11-ig, az öt legtöbb szavazatot gyűjtő alkotásból a Kalicka Bistro vezetősége választja ki a nyertes grafikát. Az eredményhirdetésre március 14-én kerül sor, a nyertesek díjaikat március 16-án, egy fogadás keretein belül a kávézóban, személyesen vehetik át.

A nyertesek díjazása:

1.      helyezett: iPod shuffle + a Kalicka Bistro 2 évre szóló, 20% kedvezményre jogosító kuponja (érvényes: 2013. március 14-ig)

2.      helyezett: a Kalicka Bistro 2 évre szóló, 20% kedvezményre jogosító kuponja (érvényes: 2013. március 14-ig)

3.      helyezett: a Kalicka Bistro 1 évre szóló, 20% kedvezményre jogosító kuponja (érvényes: 2012. március 14-ig)

A pályaműveket a kávézó kiállítja, amelyeket három héten keresztül lehet majd megtekinteni a Rottenbiller utca 32. alatt. A nyertes pályamű a Kalicka „take away” poharain lesz majd látható, ezzel népszerűsítve a győztes alkotót is.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
 
Ludwig van Beethoven és Johann Wolfgang Goethe 1807-1808 táján együtt üdültek Karlsbadban. A zseniális zeneköltő és a költőzseni összebarátkoztak, s gyakran indultak együtt kocsikirándulásra.
Aforizmák
„ A szerelem buzgó megfeledkezés mindarról, ami rajta kívül van."
Hugo
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ