Képzőművészeti pályázatot írt ki a Diákhitel Központ
Dátum: 2017. október 25., szerda, 8:32

Festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatot írt ki a Diákhitel Központ Zrt. magyarországi közép- és felsőfokú tanintézmények hallgatói számára a technológia mindennapi életünkre tett hatásainak ábrázolására.

A Milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre? kérdésre reflektáló pályázatokat november 14-én éjfélig várják. A zsűri által legjobbnak ítélt 20 alkotást december 7. és 13. között tekinthetik meg az érdeklődők az A38 Hajón - közölte a pályázat kiírója kedden az MTI-vel.

A KÉPZŐ elnevezésű pályázatot a Diákhitel Központ Zrt. immár hatodik alkalommal rendezi meg az A38 Hajó közreműködésével. Az elmúlt öt évben 1300 pályázó mintegy 3000 munkával jelentkezett, a kiállításokon száznál több művet mutattak be a nagyközönségnek.

A pályázatról további információk a www.diakhitel.hu/kepzo honlapon olvashatók.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az 1946-os Csongor és Tünde felújítás egyik legemlékezetesebb színészi alakítása Gobbi Hilda nevéhez fűződik. A fiatal művésznő Mirigy-boszorkány félelmetes figuráját a magyar népmesék szellemében formálta meg, – s a visszataszító, csúf, vén szipirtyó, különösen az ifjúsági előadások közönsége körében, meglepően népszerű lett.
 
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
Aforizmák
„ A rossz, amit elkövetünk, nem zúdít ránk annyi üldözést és gyűlöletet, mint jó tulajdonságaink."
La Rochefoucauld
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ