Pályázati felhívás fiatal képzőművészeknek
Dátum: 2019. február 15., péntek, 14:19

Pályázati felhívást hirdetett a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) 30 év alatti fiatal képzőművészeknek, akik közül a legjobbak április 3. és 28. között mutatkozhatnak be az Idő/Kép című fiatal művészek tavaszi tárlatán a szentendrei MANK Galériában; a pályázatok benyújtásának határideje március 25-e.

A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. legújabb pályázati felhívásának célja, hogy azoknak az alkotóknak, akik 30. életévüket 2019. április 28. után töltik be, a kor kihívásainak megfelelő megjelenést biztosítson, törekvéseikben támogassa őket - közölte a MANK csütörtökön az MTI-vel.

A felhívásra szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel, portfólióval és a kiállításra szánt, az elmúlt egy évben készült mű vagy művek dokumentációjával lehet. A pályázatokat személyesen lehet benyújtani március 25-én 17 óráig a szentendrei MANK Galériában (cím: 2000 Szentendre, Bogdányi út 51.).

A beérkezett pályázatokat neves művészekből és művészettörténészekből álló szakmai zsűri bírálja el. Az elbírálás a benyújtási határidőt követően, 30 napon belül történik. A döntésről a pályázók írásbeli értesítést kapnak az általuk megadott e-mail címre.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás a titkarsag@alkotomuveszet.hu email címen kérhető - olvasható a MANK közleményében.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Két bíboros szemrehányást tett Rafaellónak, hogy egy festményen Péter és Pál apostol arcát nagyon pirosra festette.
 
A háború alatt egy brit kormányülésen egy miniszter azzal állt elő, hogy a hadiállapotra tekintettel nullázzák le a kulturális kiadásokat, és a felszabaduló összeget fordítsák fegyverekre.
Aforizmák
„ A mozi olyan, mint az élet, csak az unalmas részeket kivágták belőle."
Alfred Hitchcock
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ