Zenés tárlatvezetés és kézműves programok a Népi Iparművészeti Múzeumban
Dátum: 2020. január 25., szombat, 8:56

A Hagyományok Háza Nyitott műhelye idén ünnepli ötödik születésnapját, ennek alkalmából zenés tárlatvezetéssel és különleges kézműves programokkal várják az érdeklődőket szombaton Budapesten, a Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban.

A Hagyományok Háza tájékoztatása szerint a Nyitott műhely öt évvel ezelőtt nyílt meg azzal a szándékkal, hogy a magyar hagyományokat minél szélesebb körben ismertesse meg az érdeklődőkkel, a kézműveskedni és kikapcsolódni vágyó látogatókkal. Mint írják, ez a cél megvalósult, hiszen a műhely napról napra folyamatosan vonzza a látogatókat.

Szombaton a Nyitott műhely születésnapja alkalmából különleges programokkal várják az érdeklődőket. Délelőtt Hunyadvári Szilvia nemezkészítővel gondokat elűző hajpántot lehet készíteni, Torba Ildikó szűrrátétkészítővel tavaszhozó tulipántos nyakéket alkothatnak a látogatók. Dukát Judit gyöngyfűzővel gyöngyös medált, Kelemen Eszterrel bőr derékravalót lehet készíteni.

Délután Kérdezz-dalolok! címmel Tímár Sára népdalénekes és Farkas Éva, a Barkó Kézműves Egyesület tagja tartanak zenés tárlatvezetést a Nyitott műhely melletti Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban.

A Nyitott műhely vendégváró szokásához híven frissen sült kaláccsal várja az érdeklődőket.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Tanára szemére vetette, hogy szórakozásból fest.
 
Két bíboros szemrehányást tett Rafaellónak, hogy egy festményen Péter és Pál apostol arcát nagyon pirosra festette.
Aforizmák
„ Azt mondották, hogy a múltat még Isten sem tudja megváltoztatni: a történetírók képesek rá, és talán ezért is tűri meg őket az Isten, mert e tekintetben hasznára lehetnek"
Samuel Butler
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ