Virtuálisan látható a MAOE Képzőművészeti Tagozatának kiállítása
Dátum: 2020. november 24., kedd, 13:51

Virtuálisan látható a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete (MAOE) Képzőművészeti Tagozatának Változások című kiállítása november 25-től- közölte a szervezet az MTI-vel kedden.

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a MAOE hagyományos, meghívásos seregszemléjét. Az idei tárlat témája a korábbi tematikus kiállításokhoz képest sokkal erősebben kötődik a művész külső és belső világához, valamint az elmélkedésnek, az alkotásnak is új határokat szab. A Változások című tárlaton 49 művész alkotását láthatják az érdeklődők az online térben - írja a közlemény.

"Különös aktualitása van a Változások címet viselő kiállításnak, hiszen az idei évben sok minden alakult át, a világjárvány megváltoztatta megszokott életvitelünket, munkavégzésünket, magánéletünket - sőt, még a kortárs művészettel való találkozásainkat is" - fogalmaz a közlemény.

A 49 alkotó közül öt művész - Bereznai Péter festőművész, Hérics Nándor grafikusművész, Kovács Péter Balázs festőművész, Pirk László festőművész, Vásárhelyi Antal grafikusművész - szakmai elismerést kapott a kiállítás apropóján a szervezőktől.

A kiállítás a MAOE és a MANK - Magyar Alkotóművészeti Nonprofit Kft közösségi média oldalán, valamint az alkotomuveszet.hu oldalon lesz megtekinthető - olvasható a közleményben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Shaw nyomtatott meghívót kapott egyik hölgyismerősétől, akit különösebben nem kedvelt.
 
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
Aforizmák
„Az ember addig marad fiatal, amíg nem irigyli a fiatalokat."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ