Képzőművészek, Iparművészek és Művészeti Dolgozók Szakszervezete végre megtartotta tisztújító Küldöttgyűlését
Dátum: 2022. július 12., kedd, 16:57
Tisztelt Szakszervezeti Tag!

2022. június 28-án a Képzőművészek, Iparművészek és Művészeti Dolgozók Szakszervezete végre megtartotta tisztújító Küldöttgyűlését.


Azért írom, hogy végre, mert eredetileg 2020, március 24-ére terveztük. Az elnök, titkár, az elnökség mandátuma akkor járt le. A coronavírus miatt halasztanunk kellett, sőt a 2021. novemberére tervezett időpont is meghiúsult a járvány miatt.
Én 1975 március 1-től munkatársként, 10990-től titkárként dolgoztam a szakszervezetben. 2020-22-ig mint ügyvezető. Laoce szerint: „Csináld azt, amit a legjobban  szeretsz és soha többet nem kell dolgoznod. „
Nekem 47 évig megadatott ez a lehetőség. Nagyszerű tagsággal, kiváló művész emberekkel dolgozhattam együtt.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindazon tagjainknak, akik nemcsak a „jobb időkben” (amikor sok segítséget tudtunk adni, illetve az adásba beleszólni műterem, műteremlakás, óvoda, munkamegbízás, kiállítás, külföldi út, autó kiutalás, segélyek stb.) – voltak velünk, hanem a mai napig kitartottak és segítettek, segítenek a szakszervezet fennmaradásában. Fizetik a tagdíjat és javaslataikkal segítik a munkánkat.
Köszönöm Koffán Károly elnök úrnak, aki 1998 óta - társadalmi munkában elnöke a szakszervezetnek és az elnökség mindig tagjának, akik szintén időt, fáradságot nem kímélve áldoztak szabad idejüket a szakszervezet munkának a művészek érdekeinek képviseletében – miden művészért!-
Köszönet jár a MSZSZ-nek az infrastruktúra (hely, fűtés, világítás, telefon stb.) biztosításáért, az évi anyagi támogatásért és dr. Gyimesi László személyében a szakmai támogatásért, az odafigyelésért.
A Küldöttgyűlésen a küldöttek megválasztották a szakszervezet új elnökét Tóth Zsolt Joka és az új alelnököt Fazekas Ildikó Fazit, akik elkészítették az új, 4 évre szóló szakszervezeti programot, amit később (a javaslatokkal kiegészítve) közölni fognak.
Ennek alapján biztosíthatom Önt (Önöket), hogy a szakszervezet ügye jó kezekben van. Fogadják őket szeretettel.
Koffán Károly elnök úr, mint elnökségi tag továbbra is segíti a munkát és a folyamatosságot is biztosítja. A megválasztott elnökség tagjai: elnök: Tóth Zsolt Jóka, Alelnök: Fazekas Ildikó FAZI, tagok: Atlasz Gábor, Czinder Antal, Flohr János, Koffán Károly, Mascher Róbert, Meller András, Prokai Gábor.
A tagdíj mértéke nem változott 4.000 Ft, nyugdíjasoknak 2.000 Ft évente.
A megválasztott elnöknek, alelnöknek, elnökségi tagoknak sok sikert, jó egészséget kívánok. Önnek is hasonlókat kívánok!
Részvételével (részvételükkel) támogassák az új vezetést.
Tisztelettel:
Dr. Dobszayné Filvig Erzsébet


Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az 1946-os Csongor és Tünde felújítás egyik legemlékezetesebb színészi alakítása Gobbi Hilda nevéhez fűződik. A fiatal művésznő Mirigy-boszorkány félelmetes figuráját a magyar népmesék szellemében formálta meg, – s a visszataszító, csúf, vén szipirtyó, különösen az ifjúsági előadások közönsége körében, meglepően népszerű lett.
 
Miután Heltai Jenő nem kérhetett szabadalmat szellemes mondásaira, sűrűn érte az a „megtiszteltetés", hogy ötleteivel mások neve alatt találkozott.
Aforizmák
„Egy eszme nem felelős azokért, akik hisznek benne."
Don Marquis
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ