Boulevard és Brezsnyev
Dátum: 2007. szeptember 3., hétfő, 12:39
A budapesti Boulevard és Brezsnyev Galériát 2006. novemberében felkérték a kasseli Galerie Picant tulajdonosai egy közös kiállítás megszervezésére. A 13 kasseli és 21 budapesti fiatal művész (szobrászok, festő- és fotóművészek), a 100 napos, 12. „Documenta” utolsó 3 hetében a Galerie PICant által üzemeltetett 260 nm-es galériában és a közelben található 460 nm-es, az egykori Karls Hospital műemlék épületében állít ki.

A Boulevard és Brezsnyev galéria tulajdonosa Victora Zsolt, és néhány kiállító művész augusztus 28-án kiutazott Kasselbe, a kiállítás felépítésére és a megnyitó lebonyolítására.

A kiállításra utazó munkákat, egy, a galéria által felkért kuratórium választotta ki Fuchs Péter művészettörténész vezetésével. A kiállításra 21 képzőművészt, valamint 7 fotóművészt, hívtak meg.

A kiállítás szeptember 1-jén nyílt meg, és egy nagyszabású, neves magyar művészek közreműködésével megrendezésre kerülő eseménnyel fog zárni szeptember 23-án.

Bővebb információ: 
www.bbgaleria.hu

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„Évekkel ezelőtt Illyés Gyula Kegyenc című darabját mutattuk be a Madáchban. Gyula bácsi az egyik próbát meglátogatta és kérte: ne tiszteljük annyira a darabját.
 
A híres debreceni komikus az ország másik végében szerepel. Szünetben bemegy az öltözőjébe egy felhevült anya a lányával, és lelkesen mondja:
Aforizmák
„ Hősnek lenni a legrövidebb lejáratú foglalkozás a földön."
Rogers
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ