BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Hírek
Pauer Gyula Munkácsy- és Kossuth-díjas szobrász, konceptuális és performanszművész, látványtervező temetése október 26-án pénteken 14 órakor lesz a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, a katolikus egyház szertartása szerint.
Hírek
Galambos Tamás Munkácsy-díjas festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás a Magyar festészet napja (október 18.) alkalmából vasárnap Keszthelyen, a Balatoni Múzeumban
Hírek
A Franciaországban élő Bér János második magyarországi önálló kiállításán hét nagyméretű festményt mutat be péntektől a Kiscelli Múzeum kápolnájában.
Hírek
A figuratív festészet nemzetközileg is ismert alkotóinak munkáiból nyílt kiállítás vasárnap Debrecenben, a MODEM - Modern és Kortárs Művészeti Központban. Az Alkony címet viselő tárlat az év egyik legjelentősebb képzőművészeti eseménye Magyarországon.
Hírek
Két művészbarát, Klimó Károly Munkácsy-díjas képzőművész és Ber János Franciaországban élő festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás pénteken a Francia Intézetben.
Hírek
Sok vételi megbízásos és telefonos licittel, kétharmados elkelési aránnyal zárult a Belvedere Galéria szombati művészeti budapesti aukciója, amelyen a legtöbbet, 8 millió forintot egy Rippl-Rónai-képért adták.
Hírek
Vasárnapig láthatja a közönség Pécsen Csontváry Kosztka Tivadar Szerelmesek találkozása (Randevú) című, idén tavasszal ellopott, majd megkerült festményét.
Hírek
Életének 68. évében elhunyt Tiszai Nagy Menyhért református lelkész, festőművész és irodalmár - tájékoztatta az MTI-t hétfőn fia, Nagy Enzoe Zoltán festőművész.
Hírek
Kortárs magyar üvegművészek csoportos kiállítása nyílik pénteken Győrött, a Napóleon-házban. A tárlaton mintegy félszáz alkotó vonultatja fel munkáit a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége rendezésében.
Hírek
Szeptemberben és októberben hét Nógrád megyei településen zajlik a Nyitott Műhely Galériák program, amelynek keretében kézművesek műhelyeibe tekinthetnek be a látogatók, de nem marad el a hagyományos ételek kóstolója sem.
Hírek
Seres László idén készült nonfiguratív, monokróm festményeiből MC. széria 2012 címmel látható kiállítás csütörtöktől a budapesti MissionArt Galériában.
Hírek
Simon Ferenc szobrászművész életmű-kiállítása nyílt meg szombaton Szolnokon, a város galériájában. Az idén júniusban 90. évét betöltő alkotót az önkormányzat képviselői, barátok, pályatársak és művészetkedvelők köszöntötték.
Hírek
Újabb, csaknem száz évig lappangó Munkácsy-festményt láthatnak az érdeklődők csütörtöktől Szegeden, a világhírű magyar festő 1886-ban készült munkáját, a Pásztorleányt Pákh Imre műgyűjtő jóvoltából csodálhatja meg a nagyközönség a Móra Ferenc Múzeumban.
Hírek
Három remekmű, egy Vaszary János-, egy Ferenczy Károly- és egy Tihanyi Lajos-festmény emelkedik ki a Virág Judit Galéria október 19-i őszi aukciójának anyagából.
Hírek
Konok Tamás Kossuth-díjas festőművész egyik alkotásának mintázata díszíti a Pécsi Kereskedelmi Központ épületét, amelyet felújítása után szerdán avattak fel a baranyai megyeszékhelyen.
Hírek
Életének 72. évében hétfőn elhunyt Pauer Gyula Kossuth-díjas szobrász, látványtervező, képzőművész, a magyar neoavantgárd képzőművészet egyik kiemelkedő egyénisége - közölte a család az MTI-vel.
Hírek
Elhunyt Redő Ferenc festőművész, az érdemes és kiváló művész október 1-jén, életének századik évében halt meg - közölte a művész fia szombaton az MTI-vel.
Hírek
Kétnapos árverést tart szerdán és csütörtökön a Polgár Galéria: előbb 151 tételben festmények, grafikák, kisplasztikák, valamint bútorok és szőnyegek várnak gazdára, másnap 175 tételnyi ezüst és műtárgyra, ékszerre lehet licitálni.
Hírek
Matl Péter kárpátaljai szobrászművész alkotásaiból nyílt kiállítás pénteken a szegedi Móra Ferenc Múzeumban.
Hírek
Somogyi Győző Kossuth-díjas grafikus és festőművész gazdag életművéből válogatott alkotások láthatók a székesfehérvári Szent Korona Galériában.
Hírek
A Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) hallgatóinak alkotásaiból nyílik tárlat pénteken a szentendrei MűvészetMalomban. A kiállításon a festő, a szobrász, a grafika és az intermédia szak növendékeinek munkáival találkozhat a közönség.
Hírek
Először mutatkozik be Magyarországon Matteo Massagrande olasz festőművész, grafikus, restaurátor, a figurális festészet nemzetközi hírű képviselője, aki Padovában és Hajóson él; kiállítását Contemplazione/Elmélkedés címen láthatják az érdeklődők a Kogart Galériában péntektől október 5-ig.
Hírek
Dán művészek műveiből, Malene Landgreen és Maria Lavman Vető festményeiből, valamint Thorbjörn Bechmann szobraiból látható péntektől kiállítás Megízlelt formák címmel a Budapest Galéria Kiállítóházban a Lajos utcában.
Hírek
Újrafestett valóság címmel mozgássérült és ép kortárs képzőművészek közös alkotásaiból nyílt rendhagyó kiállítás kedden a Magyar Nemzeti Galériában.
Hírek
Egy Tornyai Jánosnak szignált, Munkácsy Mihály által készített, női fejet ábrázoló alkotás került a neves alföldi festő nevét viselő hódmezővásárhelyi múzeumba – jelentette be Kószó Péter alpolgármester csütörtökön.
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Borogyin a híres orosz zeneszerző egyszer, amikor elment otthonról, egy cédulát tett az ajtajára ezzel a feírattal: „Egy óra múlva jövök haza."
Aforizmák
„ Minden nevetés nélkül töltött nap elvesztegetett idő."
Charlie Chaplin
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ