Tom Jones kapja a brit zeneipar idei díját
Dátum: 2010. június 2., szerda, 16:38
Tom Jones kapja idén a brit zeneipar Music Industry Trust elnevezésű díját - számolt be róla a BBC online hírportálja.

"Úgy látszik 2010 nagyon emlékezetes év lesz számomra" - mondta Jones, aki a héten tölti be 70. esztendejét. "El vagyok ragadtatva tőle, hogy megkapom a Music Industry Trust díjat, és ezzel csatlakozhatom a korábbi nagyszerű díjazottakhoz" - fűzte hozzá.

A walesi énekes többek között Elton John, Peter Gabriel, Kylie Minogue és Andrew Lloyd Webber nyomába lép, amikor november elsején ezer meghívott előtt, ünnepélyes gálaest keretében átveszi az elismerést a londoni Grosvenor House Hotelben.

Sir Tom Jones 1965-ben került fel először a brit toplistákra It's Not Unusual című dalával és öt évtizeden átívelő előadói pályafutása során számtalan slágere született.

Praise and Blame című új albuma július 26-án jelenik meg - írta a bbc.co.uk.

 


(MTI)
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az évek senki fölött sem múlnak nyomtalanul, s egyre gyakrabban fordul elő, hogy kisebb-nagyobb panaszokkal föl kell keresniük az orvost. Így tett Dobsa Sándor is, aki az idősebbek számára egyet jelent a Stúdió 11-gyel, s kiváló zongorakísérőként a fiatalok előtt sem ismeretlen.
 
Alexandre Dumas egyik leghíresebb regénye A három testőr. A regényben címe ellenére mégis négy testőr szerepel: Athos, Porthos, Aramis és D'Artagnan. Egy olvasó meg is írta Dumas-nak, hogy a regény címében tévedett, mire az író így válaszolt:
Aforizmák
„ Addig káromkodjunk, amíg lehet, mert az égben már tilos lesz."
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ