Barbra lesz az év embere
Dátum: 2010. agusztus 4., szerda, 16:51
Barbra Streisandnek ítélték oda a 2011. évi MusiCares év embere díját - jelentette be ezt szerdán az amerikai Hanglemez Akadémia (Recording Academy) és a MusiCares Alapítvány.

A díjat február 11-én, egy vacsora és koncert keretében adják át a művésznőnek Los Angelesben.

A gála azok között az események között szerepel, melyek felvezetik a február 23-án megrendezésre kerülő 53. Grammy-díjátadót.

A 68 éves Streisand 8 Grammy-díjat nyert. A MusiCares alapítvány elismerését alkotói teljesítményéért és emberbaráti munkásságáért kapja.

A MusiCares díjat a Hanglemez Akadémia alapította 1989-ben azzal a céllal, hogy segítse a zeneiparban tevékenykedőket szükség esetén. A korábban díjazottak között volt például James Taylor és Aretha Franklin is.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az amerikai turnéja során Jehudi Menuhint, a világhírű hegedűművészt meghívták egy gazdag házhoz. A textilgyáros házigazda kihasználta az alkalmat, és megkérte Menuhint, hallgassa meg fia játékát, mert mindenki nagyon tehetségesnek tartja
 
Henrik Ibsen, a nagy drámaíró egy alkalommal Rómában sétálgatott, amikor fölkeltette érdeklődését egy plakát, amelyet nagy tömeg bámult. Közelebb ment, de észrevette, hogy nincs nála az olvasószemüvege.
Aforizmák
„ A paradicsomban kellemesebb a klíma, a pokolban viszont jobb a társaság."
Tristan Bernard
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ