Lady Gaga tarolt az MTV európai zenei díjátadóján
Dátum: 2010. november 8., hétfő, 10:53
Három díjat is nyert a Budapesten tegnap koncertet adott Lady Gaga az MTV Europe Music Awards vasárnapi madridi díjátadóján.

A Papp László Budapest Sportarénában Lady Gaga előadása közben kapcsolódott be a madridi ceremóniába. A popdíva ezúttal is extravagáns öltözékben, átlátszó plasztik ruhában, mellbimbóin fehér ragtapasszal jelent meg a közönség előtt, a Best Romance című számáért a legjobb dal, ezen kívül a legjobb női előadó és a legjobb pop előadás kategória díjait kapta meg az MTV Europe-tól.

„Nagyon sokat jelent nekem. Szeretlek Európa" - mondta az élőben kapcsolt énekesnő az Aréna színpadán.

A legjobb férfi előadó a kanadai Justin Bieber lett az MTV európai díjaira leadott 46 millió internetes szavazat alapján. A 16 esztendős tinisztár olyan vetélytársakat előzött meg, mint Eminem vagy Kanye West.

Katy Perry - aki éppúgy öt kategóriában volt esélyes, mint Lady Gaga - végül a California Gurls című daláért elnyert legjobb videó díjával távozott a gáláról. A legjobb rock elnevezésű díj az idei Sziget fesztiválon is fellépett Thirty Seconds to Mars együtteshez vándorolt, Keshát választották a legjobb új előadónak, és az amerikai Paramore poppunk bandát a legjobb alternatív előadónak.

Eminem a hiphop kategóriát nyerte meg, a Tokio Hotelt a legjobb World Stage előadóvá kiáltották ki, a legjobb európai előadó díja pedig az olasz Marco Mengoni kezébe került. Az MTV az eddig 125 millió albumot eladott amerikai rockcsapat, a Bon Jovi zenei munkásságát a Global Icon-díjjal ismerte el.

Shakirát a Free Your Mind-díj nyerteseként ünnepelték: az énekesnő a hátrányos helyzetű gyerekek oktatásáért folytatott kampányával érdemelte ki az elismerést.

Az MTV Europe Awards gálát minden évben más európai városban rendezik meg. A házigazda szerepét korábban többek között Párizs, Barcelona, Róma, Liverpool, Lisszabon és Koppenhága is betöltötte.

A madridi este háziasszonya, a Született feleségekből ismert Eva Longoria a ceremónián pikáns gesztussal tisztelgett a távol lévő Lady Gaga előtt: spanyol sonkaszeletekbe öltözötten vonult fel a színpadra a popcsillag húscafatokból komponált ruhakölteményére emlékeztetve.

 


(MTI)
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Goethe még diák korában gyakran sétált a város határain kívül is. Egyszer egy keskeny ösvényen járt éppen, amikor a vele éppen rossz viszonyban álló diáktársa jött szembe.
 
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
Aforizmák
„ Némelyeknek az a dicsőségük, vagy érdemük, hogy jól írnak, másoké pedig az, hogy nem írnak"
La Bruyére
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ