BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Nyertesek az MTV európai zenei díjátadón
Dátum: 2011. november 7., hétfő, 11:43
Lady Gaga és Justin Bieber ünnepévé változott az MTV vasárnap esti európai zenei díjátadó gálája: az amerikai énekesnő és a kanadai tinédzsersztár vitték el a női és férfi kategóriák legfontosabb díjait.

Lady Gagának négy díjat nyújtottak át a zsúfolásig megtelt belfasti Odyssey Arena színpadán: az újabb és újabb ruhakölteményekben feltűnő 25 éves énekesnő Born This Way című számáért a legjobb dal és az év legjobb zenei klipje díjat is megkapta, egyúttal az év legjobb női előadója címet és a rajongói díjat is ő nyerte el.

Gaga szokása szerint "kis szörnyecskéknek" nevezte rajongótáborát, és biztosította őket szeretetéről. Könnyek között osztotta meg a közönséggel, hogy a Born This Way élete eddigi legjobb szerzeménye, és úgy vélte élete legjobbja az az album is, amelyen szerepel.

Bieber az év legjobb férfi előadója és legjobb popénekese díjával távozott. A 17 éves énekes második köszönőbeszédében a közelmúltban kirobbant apasági botrányára is célzott. Mint mondta: az utóbbi időben megpróbálták besározni, de már túl van rajta. Egy nő ugyanis a minap azzal állt elő, hogy gyermekének Bieber az apja.

A hiphop-kategória győztese Eminem lett. A Linkin Park pedig a legjobb rockegyüttes díját kapta. Katy Perryt a legjobb élő előadásért jutalmazták, az év legjobb bandájának trófeája a Big Bangnek jutott.

A parázs hangulatú műsorban többek között Bieber, Gaga, Bruno Mars, a Coldplay és a Red Hot Chili Peppers is fellépett. A show háziasszonya Bieber barátnője, Selena Gomez énekesnő-színésznő volt.

Az 1994-ben alapított MTV Europe Music Awards gáláján korábban olyan művészek, együttesek részesültek elismerésben, mint a U2, Paul McCartney, a Take That, Beyonce és Jay-Z. A tavalyi madridi díjátadó idején Lady Gaga épp a budapesti Papp László sportarénában adott koncertet, és onnan kapcsolódott be a ceremóniába, amelynek során három díjat kapott.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy ragyogó filmötlet megírása kapcsán szóba került egy ismert író neve.
 
Gombaszögi Ella társasági ember, nagy kártyajátékos volt, de csak olyanokkal játszott, akik legalább olyan jók voltak, mint ő. A játszmákból nem ritkán vesztesként került ki, de ezt nem bánta, mert legalább volt alkalma egy kis zsörtölődésre.
Aforizmák
„ Az elme betegségei sokkal pusztítóbbak, mint a test betegségei."
Cicero
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ