Britney Spears tarolt az MTV Video Music Awardson
Dátum: 2008. szeptember 9., kedd, 8:15
Az előrejelzéseknek megfelelően Britney Spearsé volt az MTV Video Music Awards díjkiosztó: a szőke popsztár nemcsak három díjával, hanem megjelenésével is óriási sikert aratott. A gálát közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban tartották Hollywoodban, a Paramount Studios helyiségeiben.

A sorrendben 25. alkalommal megrendezett díjátadón a 26 esztendős, viharos éveket maga mögött hagyó énekesnő a díjakat illetően százszázalékosan teljesített: mindhárom jelöléséből díj lett: Piece of Me című zenés filmje lett az év videója és ez kapta a legjobb női előadónak, valamint a legjobb popvideóért járó elismerést.

A férfiak között a 19 esztendős Chris Brown nyert, a legjobb rockvideó a Linkin Park együttesé. Lil Wyne a hip hop kategóriában nyert, míg az év felfedezettje a Tokio Hotel tinicsapata lett. A dance kategória nyertese a Pussycat Dolls videója.

A Britney Spears és a közönség számára is mindenképpen felejthetetlen show házigazdája Russel Brand angol komikus színész volt, aki nem mulasztotta el, hogy még a díjátadó kezdete előtt Barack Obama mellett állást foglaljon az amerikai elnökválasztási kampányban. A díjátadók között volt Michael Phelps, a pekingi olimpián verhetetlen amerikai úszócsoda.

Az este során az összességében ragyogó formát mutató Britney Spears nem énekelt. Fellépett viszont Christina Aguilera, Rihanna és T. I, Kid Rock, a Jonas Brothers, a Paramore, Katy Perry, Lil Wayne és Pink. A programot Kanye West produkciója zárta.

Nem kis feltűnést okozott T-Pain, aki elefánton érkezett a díjátadó helyszínére.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az amerikai turnéja során Jehudi Menuhint, a világhírű hegedűművészt meghívták egy gazdag házhoz. A textilgyáros házigazda kihasználta az alkalmat, és megkérte Menuhint, hallgassa meg fia játékát, mert mindenki nagyon tehetségesnek tartja
 
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
Aforizmák
„Rettenetes, hogy a valóságot nem lehet megismerni a tények miatt."
Rainer Maria Rilke
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ