Madonna európai turnéja
Dátum: 2009. január 30., péntek, 17:05
Bár magyarországi koncert is szerepel Madonna nyári európai turnéjának programjában, erről még nem született végleges megállapodás.

Mint a Live Nation Hungary koncertügynökség pénteken közölte, a tárgyalások – ellentétben az énekesnő honlapján közöltekkel – még jelenleg is folyamatban vannak, így erről semmi biztosat nem tudnak mondani.

Madonna pénteken bejelentett, Sticky and Sweet Tour című koncertsorozata július 4-én Londonból indul, s Szlovénia fővárosában, Ljubljanában fejeződik be augusztus 20-án.

A világsztár eddig megerősített programja szerint a két brit koncerten kívül Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban és Németországban koncertezik. Augusztusban skandináv országokban, majd Prágában, Varsóban és Münchenben is megörvendezteti rajongóit.

A honlap tényként közli, hogy Madonna a nyár folyamán fellép Marseille-ben, majd Bulgáriában, Magyarországon, Szerbiában, Oroszországban és Romániában is, de megjegyzi, hogy ezeknek a koncerteknek még nincs rögzített időpontja.

A hétszeres Grammy-díjas énekesnő Paul Oakenfolddal turnézik majd. Őt a modern klubkultúra egyik legfontosabb személyiségének tartják. Ismert producer, a világ legjelentősebb lemezlovasaként tisztelik. Oakenfold dolgozott többek között a Rolling Stonesszal, a U2-val, Justin Timberlake-kel, a The Cure és a Massive Attack együttessel.

A Sticky and Sweet turné első szakaszát a múlt évben 58 városban 2 millió 350 ezer ember látta-hallotta, több helyszínen hetvenezernél is többen voltak jelen a koncertjén.

Madonna tavaly megjelent Hard Candy című albuma a világ 37 országában a lista első helyén kezdett, az album két dala Grammy-jelölt. A 4 Minutes-t Justin Timberlake-kel énekli. Legutóbb tavaly nyert Grammyt a The Confessions Tour hosszú videofilmjével.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
G. B. Shaw híres volt szarkasztikus megjegyzéseiről. Egy alkalommal régi hölgyismerőse panaszkodott az írónak:
 
J. S. Bach rajongott az orgonákért. Amikor eljátszotta legújabb műveit a hangszeren, hallgatósága mindig álmélkodva figyelte a mester virtuóz technikáját.
Aforizmák
„ Bármiben hiszel is, meghalsz, de ha semmiben sem hiszel, már élő halott vagy."
Kertész Imre
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ