Szavazz a zenére!
Dátum: 2006. március 9., csütörtök, 21:42
Idén április 9-én rendezi meg a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért szervezet az Együtt a zenéért kampány keretében a D-Day-t, vagyis a Dedikálás Napját a Petőfi Csarnokban, ahol azon a napon számos művész dedikálja lemezeit, és minden CD-t nagykereskedelmi áron kínálnak.

Az Együtt a zenéért kampányhoz tavaly 105 pop-rock előadó csatlakozott, idén bővült a kör a jazz, a world music és a klasszikus zene előadóival.

A művészek azért fogtak össze, hogy megkérjék rajongóikat, tiszteljék meg munkájukat, erőfeszítéseiket azzal, hogy a zenét legális forrásból szerzik be, hiszen csak így van esély arra, hogy a zene életben maradhasson.

Azok akik a zenére szavaznak, április 9-én menjenek a Petőfi Csarnokba.

Természetesen nemcsak a jelenlévő művészek hanghordozói, hanem további népszerű hazai és külföldi albumok is kedvezményes áron lesznek kaphatók.

Akik az Együtt a zenéért karkötővel érkeznek a helyszínre, további kedvezményeket kapnak, ha valakinek még nincs ilyen karkötője, az ingyenesen megrendelheti a http://www.egyuttazeneert.hu weboldalon.

A CD vásárlás és dedikálás mellett további látványos programok, akusztikus előadások, koncertek is lesznek ezen a napon.

A szervezők egy évben kétszer, tavasszal és ősszel rendezik meg a D-Day-t. Míg áprilisban csak Budapesten lesz ilyen program, őszre már azt tervezik, hogy egy vidéki városban is lesz Dedikálás Napja, de azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy hol.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A múlt század francia irodalmának egyforma büszkesége a két Dumas: apa és fia. Az öreg Dumas leghíresebb, legismertebb művei a „Három testőr" és a „Gróf Monte Christo" sorozat. A fiatal Dumas legjobb műve a Kaméliás hölgy, amely Puccini Traviata című operája szövegköny-vének alapjául is szolgált.
 
A háború alatt egy brit kormányülésen egy miniszter azzal állt elő, hogy a hadiállapotra tekintettel nullázzák le a kulturális kiadásokat, és a felszabaduló összeget fordítsák fegyverekre.
Aforizmák
„Ha meg akarod változtatni a világot, előbb el kell fogadnod olyannak, amilyen."
Bertold Brecht
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ