Újabb esély a Streisand-rajongóknak
Dátum: 2006. március 22., szerda, 17:18
Barbra Streisand hódolói váratlanul újabb esélyt kaptak arra, hogy kedvencüket ismét élő koncerteken láthassák: a 63 éves amerikai énekes- és színésznő ugyanis úgy határozott, hogy turnéra indul, jóllehet 2000-ben kifejezetten búcsúturnét tartott, amelyen hivatalosan elköszönt közönségétől.

Mint a New York Post hírül adta, a Brooklynban született művésznő húsz koncertet tervez, ezekért állítólag egyenként kétmillió dollárt (csaknem 435 millió forintot) kap. A jegyek ára 1500 dollár (326 ezer forint) lesz.

A rendezők jelenleg olyan márkás társakat keresnek, akik további nézőket-hallgatókat vonzanak. Az eddig megkérdezett Rod Stewart, Neil Diamond és Andrea Bocelli elutasította az ajánlatot.

Streisand legutóbbi albumán (Guilty Pleasures) Barry Gibb Bee Gees-zenésszel dolgozott együtt, s az eredmény: újabb hatalmas siker. Nemrég egy hatalmas sikerű vígjátékban Dustin Hoffmannal, Ben Stillerrel és Robert de Niróval (Vejedre ütök!) játszott együtt.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
 
Aforizmák
„ Egy kiadó felkért, hogy írjak könyvet a festészeti eljárásokról. Megírtam. Mialatt dolgoztam rajta, megtanultam festeni."
Salvador Dali
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ