Elmossa az árvíz
Dátum: 2006. március 30., csütörtök, 16:30
A Dunán levonuló árvíz miatt a közeli napokban változások lesznek az A38 Hajó programjában. Egyes programok elmaradnak, egyeseket más helyszínen – Katona József Színház, Jövő Háza – rendeznek meg. Az előre nem látható további változásokról a programok szervezői folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket a hajó honlapján.

Mint a hajó közleményéből kiderült, már biztos, hogy az árvíz miatt elmarad az Erik Sumo Band március 31-ére, péntekre meghirdetett koncertje, valamint április 1-jén, szombaton a Tzumo and Felly Awakenings Jazz Classics és a Tzumo Trio fellépése. Nem tartják meg április 3-án (hétfőn) az Alan Pasqua/Allan Holdsworth Group, valamint április 5-én a !DelaDap lemezbemutató koncertjét sem.

A Jazz Odüsszeia program keretében április 4-ére (keddre) meghirdetett Dhafer Youssef koncert helyszíne a Jövő Háza Teátrum lesz, a John Tchicai and Louis Moholo közös fellépését pedig a Katona József Színházban láthatja majd a közönség. A kezdési időpont mindkét koncert esetében változatlan, este 20 óra.

Az elmaradó koncertekre megváltott jegyeket az árvíz levonulását követően az A38 Hajó pénztárában visszaváltják.

www.a38.hu

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Goethe még diák korában gyakran sétált a város határain kívül is. Egyszer egy keskeny ösvényen járt éppen, amikor a vele éppen rossz viszonyban álló diáktársa jött szembe.
 
Voltaire-t egy vita hevében ellenfele idiótának nevezete. Voltaire derűsen nézett rá, és így szólt:
Aforizmák
„ ...már az iskolában megtanultam, hogy nem gondolhatok olyan furcsa és hihetetlen dolgot, amelyet valamely filozófus már előbb ne állított volna..."
Descartes
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ