Michael Jackson tárgyaiból nyílik kiállítás Londonban
Dátum: 2009. október 26., hétfő, 20:55
Michael Jackson értékes tárgyaiból nyílik szerdán kiállítás Londonban, abban a csarnokban, ahol az énekes maratoni koncertsorozatát rendezték volna.

A kiállításon a rajongók megtekinthetik a pop királyaként emlegetett Jackson egyik Rolls Royce autóját, néhány párat védjegyének számító kesztyűi közül, de flitteres kabátjaiból is látható lesz egy-kettő. Az O2 csarnokban berendezett tárlaton az énekes egyik korai szerződését is kiállítják, a kontraktus a Jackson 5 pályafutásának korai szakaszából származik. A kiállítás egyik "ékköve" a zenész kristályokkal kirakott kalapja lesz.

Az érdeklődők a júniusban váratlanul elhunyt híresség összesen több mint 250 személyes tárgyát tekinthetik meg, sokat közülük még soha nem láthatott a nagyközönség.

A kiállítás egybeesik Michael Jackson posztumusz albumának és a visszatérését bemutató filmnek a debütálásával.


(MTI)
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baja: 1950. A bácskai városban szereplő Rodolfo és Latabár Kálmán kisétál reggel a piacra. Gusztálják a szép gyümölcsöt, zöldséget, baromfit, végül megállnak egy termetes asszonyság standja előtt. A néni háztáji tojást árul.
 
Henrik Ibsen, a nagy drámaíró egy alkalommal Rómában sétálgatott, amikor fölkeltette érdeklődését egy plakát, amelyet nagy tömeg bámult. Közelebb ment, de észrevette, hogy nincs nála az olvasószemüvege.
Aforizmák
„ Különbözöm, tehát vagyok."
Ignotus
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ