Fiatal művészek kerestetnek!
Dátum: 2010. július 20., kedd, 12:10
A Suzuki – a Music Television 2010-es európai zenei díjának (European Music Awards) hivatalos szponzora – egy új online verseny, a Suzuki FANtastic Sounds segítségével támogatja fiatal művészek karrierstartját. A japán autógyártó a pályázattal az új Suzuki Swift bevezetéséhez keres testreszabott zenét.

A Suzuki FANtastic Sounds kampány a zeneszerető közönséget célozza meg, miközben lehetőséget nyújt fiatal művészeknek, hogy zenéjüket ne csak az internetes közönségnek mutassák meg, hanem az MTV International Talent & Music team szakmai zsűrijének is.

A versenyen résztvevőkkel szemben támasztott követelmény - a 18. életév betöltése mellett - csupán az, hogy a jelentkező ne rendelkezzen zeneipari lemezszerződéssel. A „versenymű” stílusának tükröznie kell a Suzuki “Way of Life!” életmód filozófiáját, és képviselnie kell a márkára jellemző attitűdöket, úgymint: „izgalom”, „szókimondás”, „érték”, „sportosság” és „lélek”.

Jelentkezni július 15. és 29. között lehet, a dj-k, zenekarok, szólóénekesek és zeneszerzők további információkat a www.fantastic-sounds.com weboldalon találnak.  

A zsűri tagjai profi zenészek, például a „Die Happy” énekese, Marta Jandová is értékeli a zenéket és dönt az eredetiség és a zenei összkép alapján a nyertesről. Az első díj egy madridi út a Music Television 2010-es európai zenei díjának (MTV European Music Awards) november 7-i átadójára, VIP jeggyel, valamint meghívással az eseményt követő partira.

A Suzuki FANtastic Sounds által kínált igazi lehetőség azonban a nemzetközi karrier elindítása, amit a Suzuki és a Music Television közösen támogatnak.

A Suzuki FANtastic Sounds programot a Music TV-n európai „élő” kampány segíti, amely július 15-én indul és 29-ig tart, a nyertest augusztus elején hirdetik ki.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„Évekkel ezelőtt Illyés Gyula Kegyenc című darabját mutattuk be a Madáchban. Gyula bácsi az egyik próbát meglátogatta és kérte: ne tiszteljük annyira a darabját.
 
Varsányi Irén, a Vígszínház nagy művésze az utcán összefutott egy színészkollégájával.
Aforizmák
„ A pénznek, ha el akar jutni hozzám, el kell fogadnia azokat a feltételeket, amelyeket jellemem szab neki."
Chamfort
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ