Új Anastacia kiadvány
Dátum: 2006. április 19., szerda, 14:12
A minap került a boltokba a Live at Last című dupla DVD, amely Anastacia első európai turnéját megörökítő örökíti meg.

Az arénákat megtöltő koncertsorozat 2004 februárjában indult, és április elejéig tartott, majd egy második kör következett júniustól augusztusig.

A Live At Last turné folyamán Anastacia több mint félmillió rajongója előtt lépett színpadra 16 különböző országban és húsznál is több toplistás slágert adott elő a már megszokott lélegzetelállító stílusában, többek között a Left Outside Alone és az Anastacia című albumokról, amelyek a 2004-es év top 10 album- és kislemez-eladási listájára is felkerültek.

A DVD első része tartalmazza a teljes élő koncertet, míg a második lemez exkluzív bónusz anyagokat rejt: a színfalak mögé betekintést engedő dokumentumfilmet Így készült a Live At Last címmel. Akik ott voltak a budapesti koncerten, most nosztalgiázhatnak, hiszen a turné németországi állomásain rögzítették a DVD-re került koncertfelvételt.

A dupla lemezen a négy legnépszerűbb Anastacia-számból készült videoklip is helyet kapott, köztük a gyakran hallható I Belong to You című számé, amelyben Eros Ramazzotti közreműködik.

Ráadásként pedig az egyik legsikeresebb kislemez, a Left Outside Alone eddig kiadatlan videója is felkerült a DVD-csomagra, amelyen angol, spanyol, portugál, olasz, francia és német feliratok is olvashatók.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A múlt század francia irodalmának egyforma büszkesége a két Dumas: apa és fia. Az öreg Dumas leghíresebb, legismertebb művei a „Három testőr" és a „Gróf Monte Christo" sorozat. A fiatal Dumas legjobb műve a Kaméliás hölgy, amely Puccini Traviata című operája szövegköny-vének alapjául is szolgált.
 
Úgy látszik a tehetséget, a zseniket máshol sem becsülik meg. Amikor Robert Burns meghalt, nem sokkal temetése után márványemlékművet állítottak neki.
Aforizmák
„Aki az érvelést nem tudja támadni, az érvelőt támadja."
Paul Valéry
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ