Emil.RuleZ! koncert az A38 Hajón
Dátum: 2006. április 26., szerda, 13:19
Az Emil.RuleZ! Magyarország egyik legegyénibb, legviccesebb és leghűvösebb zenekara. A trió közel tíz év örömzenélés után aratott elképesztő sikert a Zazie az ágyban című számmal és az azt követő, azonos című lemezzel.
Az együttes zanga! zanga! című nagylemeze tavaly év végén készült el a Twelvetones Records gondozásában. Finom, dzsesszes muzsika, táncos groove-ok, vidám és szinte követhetetlenül kacskaringós dalszövegek, valamint egy utolérhetetlenül sármos frontember: mindössze ennyi az Emil.RuleZ! sikerének titka. A recept egyszerű, mégsem sikerül senkinek utánuk csinálni. Talán azért, mert az Emil.RuleZ! minden más magyar zenekarnál nagyobb hangsúly fektet a közönséggel való kapcsolattarásra, akár koncertről, akár honlapról van szó. Nem véletlen, hogy az együttes internetes blogja hatalmas látogatottságnak örvend, és sorra kapja a díjakat is.

2006. május 1. hétfő 21h A38 Hajó

A zenekar tagjai

Hajós András: ének, gitár Hegyi György: ének, basszusgitár Kisvári Ferenc: dob + Fekete-Kovács Kornél: trombita Bruzsa Gábor: gitár Gereben Zita: ének Warnusz Zsuzsa: zongora

Diszkográfia

Zazie az ágyban, 2001
Hisztis, 2003
zanga! zanga!, 2005

A Emil.RuleZ! honlapja:
http://www.emilrulez.hu
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Goethe még diák korában gyakran sétált a város határain kívül is. Egyszer egy keskeny ösvényen járt éppen, amikor a vele éppen rossz viszonyban álló diáktársa jött szembe.
 
Amikor a náci csapatok megszállták Magyarországot, számos más művésszel együtt Salamon Bélát is elfogták, és elhurcolták a Svábhegyre, a magyar Gestapóhoz.
Aforizmák
„ Csak a közepes művek kifogástalanok – a nagy művek sohasem."
Lucian Blaga
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ