Matt Bianco Budapesten lép föl
Dátum: 2006. május 1., hétfő, 11:59
2006. július 20-án lép föl Matt Bianco a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
A nyolcvanas évek közepén óriási népszerűségnek örvendő brit varieté-pop formáció, a Matt Bianco, melynek nevét Mark Reilly énekes fémjelzi.

Reilly ma több zenei géniusz között Mark Fisher billentyűssel üzemel. A Matt Bianco húsz év után szakmai sikerrel visszatér: Mark Reilly és Danny White a hajdani nagy slágerei / Get Out Of Your Lazy Bed, Sneaking , Out The Back Door és a Whose Side Are You On, Yeah –Yeah / után  újra nekifutnak, hogy meghódítsák a nemzetközi slágerlisták csúcsait. Az új albumukon kiadatlan közös felvételeikkel emléket állítanak a trió régi munkatársának, a tíz éve halott Ronnie Ross szaxofonosnak,akinek játékát, a különleges zenét kedvelő közönség, Lou Reed Walk on the Wild Side-jából ismer.

Nagy slágereik:
Ordinary Day; I Never Meant To; Wrong Side Of The Street; La Luna; Say The Words;  Golden Days; Ronnie's Samba; Kaleido- scope; Slip and Sliding; Matt's Mood III

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Szabadtéri előadás világítópróbája volt, mikor a rendező ingerülten ordított rá a világosítókra: – Gyerekek, vegyétek már ki azt a sárgát! Hát nem látjátok, milyen sok?!?
 
Kiplingtől, a világhírű angol írótól egy táraságban megkérdezték, hogy szerinte kik kormányozzák a világot: a férfiak vagy a nők?
Aforizmák
„ A boldogság titka a jó emésztés és a rossz memória."
Ingrid Bergman
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ