Újabb jegyek Robbie Williams koncertjére
Dátum: 2006. május 9., kedd, 18:20
Újra kaphatók jegyek Robbie Williams július 19-i koncertjére, a Puskás Ferenc Stadionba - tudatta kedden a Multimédia Concerts, a rendkívül érdeklõdéssel várt esemény szervezõje.

Mint a koncertszervezõ közleményébõl kiderül, a Multimedia Concerts felvállalta annak 40 milliós költséggel járó felújítási munkának a finanszírozását, amelynek során a Népstadion lelátóját még tavasszal megerõsítik. Ennek eredményeként szabadult fel néhány ezer, eddig tartalékolt jegy a koncertre.

Azoknak, akik lemaradtak, ezzel újabb esély nyílik arra, hogy megnézzék a nyár szuperkoncertjét a Népstadionban július 19-én.

A Budapest Sportaréna Ticketpro pénztárában várják azokat is, akik a 6900,- forintos, a stadion felsõ karéjának szélére szóló jegyet váltottak, belépõjüket ráfizetés nélkül magasabb kategóriájú, jobb helyre szóló jegyre cserélik ki - adta hírül közleményében a Multimédia Concerts.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„A román Farsang című darabot az aranyos Both Béla, aki nagyszerű színházi rendező és színházalapító, olyan szigorúan állította színpadra, hogy az előadás ettől dögunalomba fulladt. Tulajdonképpen a darab ki lett fordítva önmagából, mintha egy nercbundának a bélését viseltük volna. Már a főpróbán megbuktunk.
 
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
Aforizmák
„ A könnyű gondok beszélnek, a súlyosak némák."
Seneca
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ