Európai turnéra indul az Omega
Dátum: 2006. május 10., szerda, 11:19
Európai turnéra készül ebben az évben az Omega együttes, Közép-Európa leghíresebb rockzenekara. Május 23-án Pozsonyban, 24-én Kassán, 26-án Szatmárnémetiben koncertezik a zenekar.
A két szlovákiai városban már biztosan telt ház fogadja a csapatot a kerékpár-csarnokban és az amfiteátrumban. Az erdélyi eseményt, amely egyébként ingyenes koncert lesz, Szatmárnémeti főterén rendezik meg.

A külföldi sorozat keretében eljut a zenekar Lengyelország több városába, Berlinbe, Moszkvába és Baselbe. A program folyamatosan egészül ki újabb országokkal és városokkal - tudta meg az MTI az Omega szóvivőjétől.

A nyár folyamán több magyarországi fesztiválon is látható lesz a legendás magyar rockzenekar.

Az Omega május végén jelenteti meg Égi jel című, sorrendben 16. albumát 13 új dallal. A zenét az együttes tagjai írták, a szövegeket Bródy János, Sülyi Péter és Trunkos András jegyzi. Ennek megfelelően a zenekar új koncertprogramot állít össze, amelyben az új lemez néhány dala mellett helyet kapnak a közönség által kedvelt, régi slágerek is.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Szomory Dezső szerette az embereket, de legalább annyira az állatokat. Volt egy gyönyörű macskája, amely, vagy inkább, aki minden tekintetben megkülönböztetett bánásmódot élvezett az író legénylakásában.
 
„A román Farsang című darabot az aranyos Both Béla, aki nagyszerű színházi rendező és színházalapító, olyan szigorúan állította színpadra, hogy az előadás ettől dögunalomba fulladt. Tulajdonképpen a darab ki lett fordítva önmagából, mintha egy nercbundának a bélését viseltük volna. Már a főpróbán megbuktunk.
Aforizmák
„ Ha valaki alacsony, azon nincs mit nevetni. Amíg talpazatra nem áll."
Ancsel Éva
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ