Kiengedték Keith Richardst a kórházból
Dátum: 2006. május 11., csütörtök, 13:41
Keith Richardst, a Rolling Stones 62 éves gitárosát koponyaműtétje után néhány nappal, csütörtökön kiengedték az aucklandi kórházból, ahova április végi balesete után került.
De egy ideig még vissza kell járnia ambuláns kezelésre. Az együttes május végére tervezett spanyolországi turnéját júniusra kellett halaszatni.

A zenészt a Fidzsi-szigeteki nyaralásán, április 27-én érte baleset. Hogy pontosan mi, arról kezdettõl fogva különbözõ hírek voltak: kókuszdió esett a fejére, õ esett le öt méter magasból egy kókuszpálmáról, jet skijével felborult.

Ami tény: kezdetben agyrázkódással egy helyi kórházban kezelték, majd Új-Zélandra, Aucklandbe vitték, ahol elõször néhány napig megfigyelés alatt tartották, majd kiengedték. Mivel azonban erõs fejfájása nem szűnt, visszakerült a kórházba, és a CT-vizsgálat kisebb vérömlenyt mutatott ki a koponyájában. Emiatt megoperálták, s a műtét kórházi illetékesek szerint igen jól sikerült.

Járóbetegként azért még néhány alkalommal visszavárják az aucklandi kórházba, az együttes európai turnéjának kezdetét pedig, amely eredetileg május végén lett volna Barcelonában, júniusra kellett halasztani.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baja: 1950. A bácskai városban szereplő Rodolfo és Latabár Kálmán kisétál reggel a piacra. Gusztálják a szép gyümölcsöt, zöldséget, baromfit, végül megállnak egy termetes asszonyság standja előtt. A néni háztáji tojást árul.
 
Jászai Mari vidéken vendégszerepelt. A partnere csapnivalóan gyenge színész volt. Jászai a próbán küzdött vele, tanította, magyarázott neki – eredménytelenül.
Aforizmák
„A nevetés bölcsebbé tesz bennünket, mint a bosszankodás."
Gotthold Ephraim Lessing
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ