Madonna a kereszten
Dátum: 2006. május 22., hétfő, 14:21
Madonna vasárnap Los Angelesben megkezdte legújabb, három hónapos világturnéját, s ebben az sem zavarta meg, hogy az ottani színpadi alkalmazottak szakszervezetük felhívására éppen sztrájkot tartottak.

A Confessions on a Dance Floor (Vallomások a táncparketten) című show-val több mint ötven koncertteremben lép fel az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában és Japánban. Az európai turné keretében augusztusban Németországban - Düsseldorfban és Hannoverben - lép a közönség elé.

A világturné szervezői úgy számítanak, hogy a világjáró show-val a 47 éves popikon átlépi a 200 millió dolláros (41 milliárd forint) bevételi küszöböt, s ezzel a legjobban kereső női zenei sztárrá lép elő.

Az Egyesült Államokban és Európában a jegyek fele négy nap alatt elkelt, köztük számos 385 dolláros (80 ezer forintos) is.

Brit sajtójelentések szerint Madonna a mostani turnén egy gyémántokkal és kristályokkal díszített keresztre „feszítteti" magát.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy frissen szerződtetett fiatal énekes abban a szerencsében részesült, hogy az Opera színészbüféjében összebotlott Székely Mihállyal, a világhírű basszistával. Az újonc megragadta az alkalmat, hogy bemutatkozzék a nagy művésznek.
 
Kálmán Jenőnek, a XX. század aranyos humorú pesti írójának volt egy kutyája. Egy rendkívül okos puli, amelyről könyvet is írt, és amely a történelemben – legalábbis a kutyatörténelemben – egyedülálló dolgot művelt.
Aforizmák
„A gonosz győzelméhez csak annyi kell, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit."
Edmund Burke
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ