Magyar Dal Napja után Hangfoglalás
Dátum: 2011. agusztus 19., péntek, 10:43
Elkészítette első klipjét a jazz/etno/rock fémjelezte Wasabi Kht. a Hol halnak meg a galambok? című dalhoz. A youtube-on egy ideje már fellelhető a gyönyörű kisfilm, és a zenekar az ősz folyamán élőben is megmutatkozik több nagy rendezvényen. Ott lesznek többek között szeptember 11-én a Magyar Dal Napján, illetve szeptember 30. és október 2. között a Hangfoglaláson.

Gőzerővel készül a fellépésekre a Wasabi Kht. Nagy Gábor, a Zanzibar egykori gitárosa négy kitűnő zenésztársával, Hajdú Nelly énekesnővel, Hain Réka basszusgitárossal, Kludovácz Csaba dobossal és Bodzsár Tamás trombitás-billentyűssel 12 új, izgalmas és eklektikus számmal tört be a zenei piacra.

A szerzemények - köztük a Csillagos ég, az Énrám vajon mi vár, a Hol halnak meg a galambok? és a Fáradt vagyok - meghallgathatók a www.myspace.com/wasabikht oldalon és az együttes facebook oldalán is.

A zenekar legutóbb klipet forgatott a Hol halnak meg a galambok című szerzeményükből, amelyben a bársonyos hangú énekesnő galamb-lánynak öltözve figyeli az embereket:

.

„A szám üzenete, hogy próbáljunk meg felülemelkedni a mindennapi élet nehézségein és vegyük észre a szépet, a jó dolgokat az életünkben” – hívta fel a figyelmet Nagy Gábor. A szöveg szintén Hajdú Nelly fejéből pattant ki, míg a klipet Miskovics Róbert rendezte a tagokkal karöltve, míg a vágó Hain Réka volt.

A Wasabi Kht. fellép a Magyar Dal Napján a Campona parkolójában szeptember 11-én, a Corvintetőn szeptember 17-én a Fényes foltok zenekar előtt, és ott lesznek a Hangfoglaláson is, szeptember 30. és október 2. között a SYMA csarnokban.

További információ:

www.myspace.com/wasabikht

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
 
Jávor Pál nemcsak a színpadon és a filmekben szeretett mulatni, hanem a szabad idejében is. Még fiatal színész volt, amikor egy éjjel az egész havi fízetését elszórakozta.
Aforizmák
„ ...a női ösztönök hamarabb találkoznak, és hamarabb jutnak egyezségre, mint a férfiak értelme."
Hugo
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ