Belmondo Budapest Szívében
Dátum: 2011. szeptember 1., csütörtök, 11:08
A Budapest Szíve napokon kezdi őszi koncertsorozatát a Belmondo, így Czutor Zoliék most pénteken a Belvárosban játszanak. Ez követően a Magyar Dal Napján, szeptember 11-én két koncertet is adnak. A még idén megjelenő új lemezüket javában készítik.

Többek közt a Belmondo zenekar is fellép a Budapest Szíve ünnepélyes projektzáró rendezvényén. A kétnapos esemény első napján, azaz pénteken 20 órától játszanak a Károly körúton, a Városháza parkban. Bár a Szigeten kétszer is színpadra lépett a rockzenekar, Czutor Zoli megfogalmazása szerint hosszú idő után ez lesz az első, szerényebb pénztárcájúaknak is szánt koncertjük Budapesten. A Belmondo ezt követően szeptember 11-én, a Magyar Dal Napján látható, ráadásul kétszer is. Először délután negyed ötkor Nyíregyházán, majd fél kilenctől Budapesten a Zöld Pardonban. A ZP bezárása miatt ez lesz az utolsó zenélésük a Petőfi-híd budai hídfőjénél. Mint ismert, a Magyar Dal Napja hivatalos dalának megírását a szervezők a SZERZŐK Egyesületre bízták, így A nap dala című szám az egyesület elnökének, azaz Czutor Zolinak az ötletéből született.

A Belmondo továbbra is írja még az idén megjelenő, Mikor munkacímet viselő lemezét.

 

 

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A nagy színésznek egy darabban fel kellett olvasni egy levelet, ezért sosem tanulta meg a levél szövegét. A fiatal, kezdő színész, aki a levélhozó inast játszotta, úgy gondolta, megtréfálja híres kollégáját és a jelenetbe a megírt levél helyett egy üres papírt vitt be.
 
Molnár Ferenc hajnalban hazafele tartva, Jacobi Viktor ablakából a Jacobi Szibill című művében a később legnépszerűbbé vált Kis Petrovom című dal melódiáját hallotta.
Aforizmák
„ Erényeink többnyire csak álcázott bűnök. "
La Rochefoucauld
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ