Kelj fel, Laci! – Fogd a pénzt és fuss!
Dátum: 2006. június 16., péntek, 8:54
Horváth László barátunk, zenésztársunk 2005. április 13-án, 33. születésnapja másnapján gyomorszájától lefelé lebénult. Azóta életét kerekesszékhez kötötten éli. A moszkvai Neurovita Klinika ős-sejtbeültetéses kezelése talán az egyetlen gyógykezelés, ami Lacit újra „lábra tudná állítani". A kezelés költsége 15-20 millió forint.

A Kelj fel, Laci! program olyan művészeti és társadalmi akciók összefoglaló elnevezése, ami a gyógykezeléshez szükséges költségeket próbálja előteremteni.

Mit tudnál tenni, ha egy óra leforgása alatt tested egyik fele lebénulna?

Kelj fel, Laci! -Fogd a pénzt és fuss!” segélykoncert

2006. július 1. szombat, 16.00 - hajnalig

Gödör Klub (Budapest, V. Erzsébet tér) Baráti összefogással egy segélykoncertet szervezünk, melynek teljes bevételével Horváth Laci trombitás gyógykezelését támogatjuk.

A Gödör térítésmentesen biztosítja a fellépéshez a helyszínt és a technikai feltételeket, és a programban szereplő művészek is baráti alapon - azaz ingyen - vesznek részt a támogatói koncerten.

A csaknem egész napos program fellépői:Tornaclub zenekar, Sumo Light, Brezo Quartet, Pluto, Vázsonyi János, Másfél, Kamu, Specko Jedno, Tudósok, Ef. Zámbó Happy Dead Band, Kiss Tibi és Gazda Bence, Lovasi András, Sziámi, Ági 50-Kontroll Válogatás, Chakra Hacker, Pop Ivan, Kiss Erzsi, Amorf Ördögök, Korai Ütősök, Dj. Palotai

A belépő 1500 HUF, amely teljes egészében adomány!

A koncert bevétele feltehetően nem fogja fedezni a gyógykezelés teljes költségét, de a „Kelj fel, Laci!” est megvalósulása olyan nyilvánosságot ad Laci ügyének, amely lehetőséget teremthet további közösségi és egyéni segélyakciókhoz; új támogatók, adományozók jelentkezéséhez.

Laci történetéről, a gyógykezelésről, az adományozás lehetőségeiről, továbbá a művészeti és civil akciókról a http://keljfellaci.popivan.com honlapon olvashat.

Szervezők:

Bárdos Deák Ági, Halmos András, Lukács Gábor, Hevesi Nándor, Bujdosó János, Szilágyi Kornél, Rutkai Bori és a Gödör Klub.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jack London amerikai írót egyszer az orvos szigorú zöldségdiétára fogta, semmi mást nem ehetett.
 
Kodály Zoltán azon kevesek közé tartozott, aki nem félt Rákosi Mátyástól. Egyszer egy ünnepi fogadáson a „bölcs" vezér rosszallóan mondta Kodálynak:
Aforizmák
„Megmaradtam bohócnak. Ez sokkal magasabb pozíciót biztosít számomra, mint bármely politikusé."
Charlie Chaplin
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ