Robbie Williams egy hét múlva Budapesten
Dátum: 2006. július 12., szerda, 18:32
Egy hét múlva lép fel Budapesten a pop-rock első számú fenegyereke, Robbie Williams.Több, mint 60 000 rajongót várnak az énekes budapesti fellépésének színhelyére, a Puskás Ferenc Stadionba, mivel a közelmúltban befejezték, és biztonsági szempontból ellenőriztették a felső karéj felújítási munkálatait - közölte az esemény szervezője, a Multimédia Concerts.

A stadion évek óta romos állapotban lévõ felsõ karéjának egy részét 40 millió forintból hozta helyre a cég, így újabb néhány ezer érdeklõdõ vásárolhat még jegyet a koncertre. Robbie Williams fellépésére eredetileg 6990, 9990, 12.990, 15.990 és 18.990 forintos jegyeket hoztak forgalomba.

A zenei világ egyik legnagyobb fenegyerekének tartott elõadója Close Encounters Tour 2006 - című, 29 országot érintõ turnéjának egyetlen kelet-európai állomásán, Budapesten július 19-én, szerdán lép fel.

A bulira csak külföldrõl 25. 000 jegyigényléssel kellett boldogulnia a rendezõ cégnek.

A koncert részletes programja: délután 16 órakor nyitják meg a stadion kapuit, majd elsõ elõzenekarként a Chris Coco játszik 18:30-tól.

Az Orson, a koncert kettes számú elõzenekara egy órával késõbb kezd, majd újabb órás technikai szünet után, 21.00-kor ragad mikrofont Robbie Williams, aki a tervek szerint mintegy kétórás műsorral szórakoztatja a nagyérdeműt.

Williams 60 kamionnyi felszereléssel érkezik Magyarországra, a koncert technikai részleteit egy egészen egyedi fény- és hangtechnikát biztosító angol cég bonyolítja.

A turnét nyitó dublini koncerten hosszú percekig tartó tűzijáték és sok más pirotechnikai elem kísérte Robbie Williams látványos bevonulását a koncert elején, és a műsor közben is számos káprázatos elem gyönyörködtette a közönséget.

A brit popsztár Intensive Care című, tavaly õsszel megjelent albumának számai mellett régebbi klasszikusokat is énekelt Írországban, így a budapesti fellépésen is ez várható.

A 32 esztendõs showman 2003-ban már járt Budapesten: akkor a Budapest Sportaréna közönségét szórakoztatta.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
1960 – Lausanne. A Tabaris-mulató egyik páholyában ül Husszein, jordániai király. Nagyon tetszenek neki Rodolfo kártyamutatványai. A műsor után a bűvész öltözőjében megjelenik egy elegáns úr, s meghívja Rodolfót a király páholyába. Őfelsége közelről szeretné látni a kártyatrükköket.

 
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
Aforizmák
„ A hajszál a levesben akkor se lelkesít, ha szívszerelmünk fejéről származik."
Busch
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ