A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete 2014. április 23-én megtartotta soron következő tisztújító küldöttértekezletét.
Dátum: 2014. április 24., csütörtök, 9:28
A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete 2014. április 23-én megtartotta soron következő tisztújító küldöttértekezletét.

Az értekezleten az alapszervezeteknél megválasztott 89 küldött kilencven százaléka vett részt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviselői közül Varga Attila főosztályvezető, titkárságvezető, a köznevelési államtitkárság nevében méltatta a minisztérium és a szakszervezet hasznos és eredményes együttműködését.

A küldöttek megvitatták és elfogadták az elmúlt öt év tevékenységéről szóló beszámolót és a jövőre vonatkozó határozatokat hoztak, tovább az új Polgári Törvénykönyv szabályozásának megfelelően módosították a szakszervezet alapszabályát is.

A tisztújítás során megerősítették a korábbi vezetőket: a szakszervezet elnöke Sólyom-Nagy Sándor, alelnökei Brieber János és Varsányi Lászlóné, főtitkára dr. Gyimesi László lett.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Molnár Ferenctől megkérdezték, hogy szerinte a békegalamb hím- vagy nőnemű. Az író elgon-dolkodott, majd határozottan így válaszolt:
 
Maurice Joxant-nak, Lautrec barátjának az a gondolata támadt, hogy Lautrecnek bizonyára örömet szerezne, ha kijárná neki a Becsületrendet.
Aforizmák
„ Amiről nem lehet beszélni, arról hallgatni kell."
Wittgenstein
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ