A magyar dalok vannak többségben a Budapest Bár új karácsonyi lemezén
Dátum: 2016. november 23., szerda, 10:42

A magyar nyelvű dalok vannak többségben a Budapest Bár Ünnep című új karácsonyi lemezén, amely már kapható a boltokban - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Farkas Róbert, az együttes vezetője elmondta: régi vágya teljesült azzal, hogy a feldolgozásokat és négy új Budapest Bár-dalt is felvonultató lemezen John Lennon és Yoko Ono Happy Xmas (War is Over) című számát magyar fordításban, egyszerre 12 énekes szólaltatja meg. A feldolgozások között Cseh Tamás, Katona Klári, Dés László és Udvaros Dorottya egy-egy karácsonyi dala is szerepel.

Egy klasszikus Budapest Bár-hangulatú lemezt készítettünk - hangsúlyozta Behumi Dóra énekesnő, aki megjegyezte azt is: két éve nem született lemeze az együttesnek, így a karácsony jó apropó volt arra, hogy ismét új kiadvánnyal jelentkezhessenek.

A lemez bemutatója december 12-én lesz a MOM Kulturális Központban, a koncerten a Budapest Bár összes eddigi énekese, köztük Szalóki Ági is szerepelni fog - emelte ki Farkas Róbert.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Szabadtéri előadás világítópróbája volt, mikor a rendező ingerülten ordított rá a világosítókra: – Gyerekek, vegyétek már ki azt a sárgát! Hát nem látjátok, milyen sok?!?
 
A L'Opinion című lap 1885.október 15-i számában megemlékezik a Hotel Drouot árveréséről (amely árverési csarnokot műfordítóink Drout-szállodának szoktak magyarítani), s elmondja, hogy mikor a szolga a kiállítási asztalra helyezett egy milói Vénust ábrázoló másolatot, harsány hangon kiáltotta a közönség felé:
Aforizmák
„ Számomra az öregkor mindig tizenöt évvel több, mint amiben éppen vagyok."
Bernard M. Baruch
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ