BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Virtuózok - Megalakult a nemzetközi értékesítéssel foglalkozó cég
Dátum: 2017. április 4., kedd, 15:20
Megalakult a Virtuózok tehetségkutató műsor nemzetközi értékesítésével foglalkozó Virtuosos International Zrt. - közölte a cég hétfőn az MTI-vel.

A céget a klasszikus zenei vetélkedő tulajdonosa, Peller Mariann, valamint Varga Edit, a közmédia műsorvezetője és Batta András zenetudós, a Virtuózok zsűritagja jegyzi részvényesként.

"Feladataim közé tartozik a jövőben a nemzetközi üzletfejlesztés, valamint a műsor online megjelenésének és digitális programjának menedzselése. Műsorvezetőként ugyanakkor már nem veszek részt a tévéshow hazai gyártásában" - idézi a közlemény Varga Editet, aki hozzátette: a Virtuózok hazai fellépéseinek, koncertjeinek továbbra is közreműködője marad.

Az összegzés szerint a társaság tulajdonosaihoz rövidesen csatlakozik Boros Misi, a Virtuózok zongorista sztárja is. Misi az első évad korcsoportgyőztese, aki már több kontinensre is elvitte a Virtuózok hírét.

A Virtuosos International arról is tájékoztatást adott, hogy a cég alapítói április elején Cannes-ban, a világ legnagyobb televíziós szakvásárán mutatkoznak be a nemzetközi közönség előtt, ahol szándéknyilatkozatot írnak alá a szlovák köztelevízió vezetőivel a produkció műsorra tűzéséről.

A Virtuózok formátumának tulajdonosa tavaly írt alá szerződést a Virtuózok licencének világpiacon történő értékesítéséről a Golden Globe díjátadó lebonyolításáról is ismert amerikai Dick Clark Productions vállalattal - emlékeztet a közlemény.

"Edit, András és Misi eddig is komoly részt vállaltak abban, hogy a produkció mozgalommá, a formátum pedig izgalmas és lüktető vállalkozássá érjen. A segítségükkel most nemzetközi porondra lépünk és azt kívánjuk, hogy sok ország sok kis virtuózának adjunk a magyarországiakhoz hasonlóan lehetőséget és nyissuk meg számukra az utat a világ neves iskoláihoz, hangversenytermeihez. A műsor szándékaink szerint öt éven belül legalább tíz országban jelentkezik és nemcsak a televízió, hanem digitális kiadásban a számítógépek, tabletek, okostelefonok képernyőin is" - nyilatkozta a produkcióért nemrég Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült Peller Mariann a társaság megalapítása alkalmából.

A Virtuózok legújabb évada Magyarországon április 7-én indul a közmédia Duna csatornáján.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Szép Ernőhőz, a neves íróhoz bekopogott egy fiatalember. – Művész úr – mondta alázatos hangon – nemrég elküldtem önnek a novellámat. Tudja, azt az igen eredeti témájú novellát! Méltóztatott már elolvasni?
 
Molnár Ferenctől megkérdezték, hogy szerinte a békegalamb hím- vagy nőnemű. Az író elgon-dolkodott, majd határozottan így válaszolt:
Aforizmák
„ A kitüntetés olyan, mint a bomba; felülről dobják, oszt vagy hülyét ér, vagy ártatlant."
Őze Lajos
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ