BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Tizenhat évesen készített lemezt Varga Vivien
Dátum: 2017. április 10., hétfő, 9:10

Mindössze tizenhat évesen elkészítette első albumát Varga Vivien. Az elmúlt években több televíziós produkcióban sikerrel szerepelt énekes tehetség Körhinta című anyaga igazi jókedvű, életigenlő tinipop.

"Amikor 2014-ben bekerültem Az ének iskolája című tehetséggondozó műsorba, volt bennem némi félelem, hogy nem vagyok-e túl fiatal a szerepléshez, de mivel nagyon szeretek énekelni, egy idő után már nem foglalkoztam a korommal" - idézte fel Varga Vivien az MTI-nek.

A műsorban egészen a hatos döntőig jutott, majd egy évre rá megkereste Szűcs Norbert Artisjus-díjas zeneszerző-producer, hogy énekelje el Körhinta című szerzeményét. A dalhoz klip is készült, amelyet azóta csaknem kétszázezren néztek meg az ismert videomegosztó oldalon. A közös munka folytatódott, és az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával néhány napja megjelent a stúdiólemez.

"Sokat beszélgettünk, egyeztettünk Norbival és a szövegíró Medveczky Balázzsal arról, milyen legyen a lemez, milyen stílusú dalok kerüljenek rá. Tinédzser vagyok, az album modern popos zenéje, az érzelmekről, a vágyakról szóló szövegek elsősorban a velem egykorúaknak szólnak. Szeretem a gyorsabb dalokat is, de úgy érzem, talán a lassabb, nagy ívű dalok állnak jobban nekem. A pop mellett imádom az R n B-t" - mondta a tehetség.

A zeneszerző Szűcs Norbert korábban mások mellett Gáspár Lacival, Oláh Ibolyával, Keresztes Ildikóval, Janicsák Vecával és a ByTheWay-jel dolgozott együtt.

"Az elmúlt időszak megerősítette bennem az elhatározást, hogy ezzel akarok foglalkozni, felnőttként is énekelni szeretnék. A lemezt koncerteken, akár turnén is bemutatnám, a nyárra már számos felkérést kaptam, ezeken a közönség élőben hallhatja a Körhinta dalait. Több fellépésem lesz Pál Dénessel közösen" - tette hozzá Varga Vivien. Az énekesnő idén az év elején Pál Dénessel duóban megnyerte a Sztárban sztár + 1 kicsi című zenés televíziós showműsort.

Varga Vivien kitért arra, hogy a stúdiófelvételeken ott volt édesapja, Varga Miklós, a népszerű énekes, aki több hasznos tanáccsal segítette a munkát. Varga Miklós négy évtizede van a pályán, korábban zenélt például a P. Boxban, a Safariban, a Varga Miklós Bandben, elénekelte az István, a király címszerepét és az Európa című slágert.

"Apukámnak nagyon sokat köszönhetek, és szerencsére tetszik neki a lemez, büszke rám. Ő szerettette meg velem az éneklést, amikor kicsi voltam, testvéremmel mindig hallgattuk a dalait. A kedvencem tőle az István, a király rockopera, de nagyon tetszett az Egri csillagok című musical is. Ikertesómmal, Szabolccsal beöltöztünk különféle maskarákba és előadtuk a dalokat" - mesélte Varga Vivien.

Hozzátette, hogy a Körhinta című lemezen elénekel egy duettet Szabolccsal: a Mindig itt legyél kettejüknek íródott, az ikerségükről szól. "Nagyon jól énekel és színészkedik is, játszott a József Attila Színházban és a Magyarock Dalszínházban, egy musicalstúdióba jár velem együtt".

Varga Vivien lemezéhez a korábbi Körhinta mellett a Forrón lobban című dalhoz is klip készült, ez a tinik buliörömét mutatja meg. A harmadik kisfilm a Van, aki óvhoz fog tartozni. "A klipforgatások számomra a legizgalmasabb események közé tartoznak, nagyon élvezem".

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az Egyesült Államokban elterjedt szokás, hogy vezető újságok évente többször, meglehetősen lapos körkérdéseket intéznek a szellemi élet kiválóságaihoz. Azok természetesen nem nagyon lelkesednek a kérdésekért és gyakran csípős, fanyar feleleteket adnak.
 
Szomory Dezső szerette az embereket, de legalább annyira az állatokat. Volt egy gyönyörű macskája, amely, vagy inkább, aki minden tekintetben megkülönböztetett bánásmódot élvezett az író legénylakásában.
Aforizmák
„ ...van számomra valami mélységesen megható az óriási embertömegekben, amelyek azok irányítását követik, akik nem hisznek az emberiségben"
Whitman
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ